VOZAČ IMAO SREĆE

Bježao policiji: Ovako izgleda Maserati Levante nakon što se sa 160 km/h zabio ispod podvožnjaka

Iz policije navode kako je vozač čudom preživio i kako je odmah prebačen u lokalnu bolnicu
Razbijeni Maserati
 Oaklandchp

Kratka policijska potjera završila je zastrašujućim sudarom ispod mosta. Ured policije Oaklanda za autoceste u Kaliforniji podijelio je fotografije bijelog superluksuznog sportskog SUV-a Levantea smrskanog ispod mosta autoceste, no vozač Maseratija imao je puno sreće i preživio.

image
Razbijeni Maserati
Oaklandchp

Naime, nakon što ga je policajac pokušao zaustaviti na autocesti, 32-godišnji vozač je odbio i pokušao izići s autoceste pri čak 160 km/h. Sudeći prema fotografijama, to mu nije uspjelo. Policijski službenik David Arias je za SF Gate izjavio: "Bila je to kratka potjera. Nije stigao daleko. Nakon što je izašao, umjesto da ide ravno, skrenuo je ulijevo, sišao s asfalta i zaglavio u nosivoj konstrukciji podvožnjaka.

Iz policije navode kako je vozač odmah prebačen u lokalnu bolnicu nakon što se požalio na bolove. Pred njim su optužbe za nesmotreni bijeg, potvrdile su vlasti. "Nevjerojatno je da nije poginulo", dodao je policajac Arias.

Uslijed sudara, rub konstukcije ceste ceste iznad podvožnjaka ušao je u kabinu Levantea, i da je automobil bio samo nekoliko centimetara lijevo ili desno, vozač bi vjerojatno pretrpio smrtonosne ozljede.

Očigledno je da će, s obzirom na vidljivu štetu, Maserati završiti ravno na otpadu. To znači da materijalna šteta iznosi do 100.000 dolara, ovisno o opremi automobila. Međutim, ako vozač i izbjegne optužbe, morat će se suočiti s bijesom njegove djevojke, koja je pravi vlasnika automobila...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:20