TUNING

AC Schnitzer već nudi Aero kit za BMW Serije 4: Golema maska hladnjaka ostala tvornička

Paket opruga snižava Seriju 4 za 30 mm dok završeci ispušnih cijevi mogu biti kromirani, crni ili izvedeni od karbona
BMW Serija 4
 AC Schnitzer

Iako potpuno novi dizajn BMW-a Serije 4 povlači kontroverze što se tiče njegove goleme maske hladnjaka, to ne sprječava tunere poput AC Schnitzera da smisle načine kako automobil učiniti još dinamičnijim.

image
BMW Serija 4
AC Schnitzer

Neki elementi AC Schnitzera za potpuno novi G22 Serije 4 Coupe već su dostupni, dok su neki još uvijek u fazi izrade. Kompletan "aero program" za vlasnike "Četvorke" bit će spreman u veljači sljedeće godine.

No ono što se već sada može naručiti su kompleti 19 i 20 colnih AC1 karakterističnih alu naplataka dostupnih u dvobojnoj kombinaciji srebrna/antracit ili samo antracit.

image
BMW Serija 4
AC Schnitzer

Paket opruga pritrom snižava Seriju 4 za 30 mm dok završeci ispušnih cijevi mogu biti kromirani, crni ili izvedeni od karbona.

"Uške" iza upravljača od aluminija, papučice i oslonac za lijevu nogu od aluminija novost su u kabini, dok će od veljače biti dostupni agresivnije oblikovan prednji spojler, stražnji veliki spojler na poklopcu prtljažnika, krovni spojler, drugačiji stražnji branik i prednji razdjelnik.

image
BMW Serija 4
AC Schnitzer

U najavi je i nadogradnja motora kod modela 430i i M440i no o tome će više informacija iz AC Schnitzera biti dostupno s početkom iduće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:25