Zaglavio

Vožnja na novim lokacijama kad ste na odmoru može biti stresna: Turist krivo skrenuo pa zaglavio u uskom prolazu

Nesreća se dogodila prošlog petka, uoči grčkog Uskrsa, u Mesariji na Santoriniju, i nije prvi put da je netko zapeo automobilom

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

Vožnja na novim lokacijama može biti stresna, osobito kad ste na odmoru. Nepoznavanje cesta, znakova i pravila može dovesti do zbunjenosti, tjeskobe i, nažalost, više od jednostavnog krivog skretanja, što je jedan turist doživio u Grčkoj prošlog petka.

Vozač malene Nissan Micre doživio je takvu situaciju kada je skrenuo u usku uličicu. Međutim, vozač je dodatno pogoršao situaciju nastavivši voziti niz nju, zaglavivši maleni automobil između dva bijela zida.

Nesreća se dogodila prošlog petka, uoči grčkog Uskrsa, u Mesariji na Santoriniju. Facebook stranica lokalne vlade objavila je gornju fotografiju i upozorila ljude da auto možda neće biti odmah uklonjen zbog nadolazećih praznika. Grad je također rekao da je obavijestio tvrtku za iznajmljivanje automobila. Nije jasno je li vozač dobio ikakvu kaznu za nesreću.

Stariji gradovi, posebno oni u Europi, nikada nisu bili građeni za automobile, a mnogi imaju uske ulice i još uže uličice koje su najprikladnije za ljude i ništa drugo. Micra koja je zapela je K13 varijanta četvrte generacije napravljena nakon faceliftinga 2013. godine. Široka je oko 167 centimetra, tako da nije nezgrapna.

Nitko nije u vozilu na gornjoj fotografiji i očekujemo da su svi putnici vjerojatno morali ispuzati kroz stražnji otvor. Sumnjamo da je bilo dovoljno mjesta za otvaranje vrata. Nejasno je kolika je šteta nastala, ali ne bismo bili šokirani da je bilo dubokih ogrebotina barem s jedne strane.

Prema web stranici Santorini Secrets, ovo nije prvi put da je automobil zapeo u uličici. Prije nekoliko godina dogodio se sličan incident na istom području. Nadamo se da ovo nikome nije previše pokvarilo odmor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 01:19