HERTZOV IZBOR

Vozite električni auto? Ovo je idealnih 17 slikovitih i idiličnih ruta za vožnju diljem Europe

Postoje, na primjer, dvije ture u Ujedinjenom Kraljevstvu, od kojih jedna ide od istočnog Devona do Dorseta duž 153 kilometra

Costa Blanca, Španjolska

 Hertz

Oni koji su se bojali da će uspon električnog vozila značiti kraj putovanja, sada bi se mogli radovati jer je Hertz izračunao i pronašao 17 slikovitih i idiličnih ruta za vožnju diljem Europe idealnih za nove EV-ove.

Rute se protežu kroz Ujedinjeno Kraljevstvo, Njemačku, Švicarsku, Španjolsku, Francusku, Italiju i regiju Beneluxa, a vidjet ćete neke od najpoznatijih gradova i znamenitosti Zapadne Europe.

image

Andaluzija, Španjolska

Hertz

Postoje, na primjer, dvije ture u Ujedinjenom Kraljevstvu, od kojih jedna ide od istočnog Devona do Dorseta duž 153 kilometra od onoga što je poznato kao Jurska obala. Poznati po fosilima dinosaura iz razdoblja trijasa, jure i krede, vozači će moći vidjeti mnoge znamenitosti jedine engleske prirodne svjetske baštine dok se zaustavljaju na jednoj od 21 mjesta za punjenje EV-a duž rute.

image

Romatična ulica, Njemačka

Hertz

U međuvremenu, u Njemačkoj će vozači moći posjetiti dvorce na lokacijama duž tri različite rute koje prolaze kroz Schwarzwald, srednjovjekovne gradove Bavarske i Baden-Württemberga, ili slijediti stope braće Grimm. Ruta u Švicarskoj dugačko je 1600 km, a putnici će vidjeti Matterhorn, Ženevu i opatiju Saint Maurice.

image

Azurna obala, Francuska

Hertz

U međuvremenu u Španjolskoj Hertz ima preporuke za one koji žele vidjeti Barcelonu ili Valenciju, ili koji žele posjetiti rodno mjesto Pabla Picassa, Malagu. U Francuskoj postoje izleti duž Francuske rivijere ili Alpa ovisno o vašim željama. U Italiji, putnici mogu posjetiti regiju Emilia Romagna, dom najpoznatije kulture hrane u zemlji. Također mogu posjetiti obalu Amalfi ili vidjeti sjevernu Italiju kako bi posjetili Monzu i zaustavili se kod jednog od 596 EV punjača na ruti.

image

Emilia Romagna, Italija

Hertz

Konačno, Hertz preporučuje da vozači električnih vozila posjete Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven i Utrecht u sklopu obilaska Nizozemske, gdje će se usput imati priliku zaustaviti na više od 2559 punjača. U međuvremenu, čokoholičari mogu posjetiti Ghent, Bruxelles, Liege i Luxembourg City na svom obilasku Belgije i Luksemburga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 20:33