skupocjena ‘igračka‘

Više od smartphonea: Ako imate viška novca odsad Teslom Cybertruck možete i telefonirati

Cijena nije mala: 7800 eura za verziju baziranu na S23 Ultra, na S24 Ultra treba platiti 8000 eura

Caviar Smartphone

 Caviar

U svijetu gdje su pametni telefoni postali jednako važni kao i automobili, ili obratno, tvrtka poznata po stvaranju obične tehnologije u umjetnička djela, Caviar iz Dubaija, sada predstavlja svoj najnoviji model. Inspiracija za novi model dolazi iz automobilske industrije, točnije iz izgleda futurističkog Tesle Cybertrucka. Naziv uređaja je Samsung S24 Ultra Cyber edition, koji je više od smartphonea.

image

Caviar Smartphone

Caviar

Caviar je u svijetu tehnologije ono što Mansory predstavlja u automobilskoj industriji – sinonim za luksuz, personalizaciju i ekskluzivitet.

Njihov najnoviji model temelji se na Samsungu S24 Ultra, ali s dizajnerskim elementima koji odražavaju karakteristike Tesla Cybertrucka, uključujući oblikovanje koje podsjeća na vjetrobransko staklo, krovni otvor i prednje te stražnje svjetlo ovog električnog pickupa.

image

Caviar Smartphone

Caviar

Cijena nije mala: 7800 eura za verziju baziranu na S23 Ultra, dok verzija S24 Ultra doseže nešto više od 8000 eura. Razlog visoke cijene leži u tome što kupci ne dobivaju samo masku za telefon, već potpuno preoblikovan uređaj sa strukturiranim metalnim tijelom i geometrijskim oblicima.

Isto tako, za ljubitelje Applea, Caviar nudi prilagođenu verziju iPhonea 15, nazvanu Bionic M, koja vuče inspiraciju iz prototipa Mercedes Vision AVTR. Ovaj model, vrijedan 8200 eura, dio je Vision kolekcije i dizajniran je tako da komplementira estetiku Appleovih novih slušalica za virtualnu stvarnost, Apple Vision Pro, čija se cijena kreće od 7400 eura.

image

Caviar Smartphone

Caviar

Uz Caviar, granica između automobilske strasti i tehnološkog entuzijazma nikada nije bila tanja. Svaki od ovih telefona ne samo da odražava najnovije trendove u dizajnu vozila, već pruža jedinstveno iskustvo koje kombinira luksuz, stil i naprednu tehnologiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 01:13