SVI SU PRIVEDENI

Veselo društvo unajmilo šest Lamborghinija, radili cirkus po cesti, završili u potoku: Šteta je ogromna

Vozač je odmah obavijestio policiju i rent-a-car kompaniju, no nakon toga je odlučio pobjeći

Lamborghini Aventador SVJ u potoku

 Telezuri fernandez/ Tik Tok/screenshot

Krajem prošlog mjeseca u Švicarskoj se dogodio neobičan incident. U gradu Davosu, grupa turista iznajmila je šest Lamborghinija s kojima su krenuli na turneju po Europi.

Na njihovu žalost, nisu stigli daleko...

Na visokom planinskom prijevoju u Alpama (Flüela), jedan od vozača izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio u potok. Kako navode tamošnji mediji, 46-godišnji vozač odmah je obavijestio policiju, rent-a-car kompaniju i osiguravajuću kuću, no umjesto da ih pričeka na licu mjesta, on je odlučio pobjeći.

I to u drugom Lamborghiniju...

Jednostavno je sjeo u automobil svog prijatelja i nestao.

@telezuri_fernandez Flüelapass: Lambo landet im Bach. Polizei musste den Fahrer suchen, meldet Blick. Bilder: Kapo GR #gr #graubünden #kapogr #kapograubünden #lambo #lamborghini #polizei #bach #berg #flüelapass #fy #fyfy #tzfernandez ♬ Originalton - TeleZüri Fernandez

Nakon brze potrage, policija je nakon nekoliko kilometara detektirala osumnjičenike i zaustavila cijelu karavanu Lamborghinija u kojoj su dominirali modeli Aventador SVJ.

Riječ je o jurilicama koje pokreće 6,5-litreni atmosferski V12 monstrum od 770 KS i 720 Nm s kojim do 100 km/h stižu već za 2,8 sekundi.

Maksimalna brzina? 350 km/h! Cijena? Oko 700.000 eura!

Svi sudionici neuspješne karavane po Europi su privedeni i dovedeni na ispitivanje.

Policija je navela da u nesreći nitko nije ozlijeđen, a u izvlačenju automobila iz potoka pomagali su im djelatnici vatrogasne postrojbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:39