Mali nestaško

‘Ups, oprosti tata!‘: 10-godišnji sin poznatog glumca izazvao prometnu nezgodu s Lamborghinijem

Tko je upalio motor Urusa ostaje nepoznato, no dječak je stavio Lambo u rikverc i udario u BMW-ov prednji kotač i blatobran

Lamborghini Urus

 Lamborghini

10-godišnji sin Bena Afflecka nedavno je imao malu nezgodu koja je započela tako što je uskočio na vozačevo sjedalo Lamborghinija Urusa. Najprodavaniji SUV talijanskog proizvođača bio je upaljen, a Sam Affleck je prebacio u rikverc, nakon čega je udario drugi automobil.

Ben Affleck i Jennifer Lopez su sa Samuelom Garnerom Affleckom u nedjelju posjetili 777 Exotics, salon za iznajmljivanje luksuznih automobila na Beverly Hillsu. Dok su svi gledali razne automobile, Ben je pustio Samuela da uskoči na vozačevo sjedalo Urusa. Fotografije incidenta možete pogledati OVDJE.

Tko je upalio motor Urusa ostaje nepoznato, no dječak je stavio Lambo u rikverc i udario u BMW-ov prednji kotač i blatobran. Odmah nakon toga, Sam je iskočio iz Urusa i otišao straga kako bi pogledao moguća oštećenja.

Zaposlenik 777 Exoticsa je rekao da nije bilo značajnije štete i da su automobili jednostavno bili parkirani jako blizu jedan drugome - što je istina, ali to ne objašnjava zašto bi Samuel izašao i pregledavao dva vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:01