aktualno

U Hrvatsku stigla marka komercijalnih vozila Maxus s EV modelima eDeliver 3, eDeliver 7 i eDeliver 9

Flota potpuno električnih vozila najavljuje revoluciju u komercijalnom sektoru, pružajući jednostavnost i praktičnost

Maxus modeli

 Maxus

Tvrtka Grand Automotive Adriatic postala je zastupnik za gospodarska vozila kineske marke Maxus za tržišta Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Riječ je o gami potpuno električnih gospodarska vozila koja svojom inovativnom tehnologijom i održivim performansama već osvajaju Europu.

Maxus je dio portfelja automobilističkog diva SAIC-a, jednog od najvećih svjetskih proizvođača električnih vozila, koji predstavlja sinonim za vrhunsku kvalitetu i ozbiljnost u automobilskoj industriji. Njihova vozila, već široko prihvaćena diljem Europe i Ujedinjenog Kraljevstva, sada će biti dostupna i na tržištima Hrvatske, Mađarske i Slovenije.

image

Maxus modeli

Maxus

Grand Automotive Adriatic s direktorom Nenadom Pletešom na čelu najavljuje početak prodaje Maxus vozila u prvom kvartalu iduće godine. Njihova flota potpuno električnih vozila najavljuje revoluciju u komercijalnom sektoru, pružajući jednostavnost i praktičnost.

S prostranim modelima Maxus Deliver 9, eDeliver 3, eDeliver 7 i eDeliver 9, koja se odlikuju velikom nosivošću i nultom emisijom ispušnih plinova, korisnici će moći ostvariti svoje ciljeve održivosti. Svi modeli su izuzetno funkcionalni i lako prilagođavaju različitim potrebama, pružajući visoku razinu udobnosti, pouzdanosti i učinkovitosti.

image

Maxus modeli

Maxus

Ono što izdvaja Maxus vozila na tržištu je vodeća tehnologija baterija, zajedno s uslugom Intelligence Onboard koja omogućuje praćenje potrošnje energije, vrijeme punjenja, lokaciju i ponašanje vozača u stvarnom vremenu. Kupci će imati mogućnost prilagodbe vozila prema vlastitim preferencijama prije isporuke, čime se osigurava potpuna personalizacija.

Osim inovativnih značajki, Maxus vozila dolaze s petogodišnjim jamstvom ili do 100.000 kilometara za vozilo te osmogodišnjim jamstvom ili 160.000 kilometara na visokonaponsku bateriju.

image

Maxus modeli

Maxus

Cijene Maxus modela su pristupačne, a počinju na 31.900 eura za jedini model koji nije električni model Deliver 9 s 2.0-litrenim turbo dizeašem od 163 kS i 375 Nm - 37.900 eura za eDeliver 3, 48.900 eura za eDeliver 7, te 62.900 eura za najveći eDeliver 9. Svi su modeli zamišljeni kako bi pružili optimalnu vrijednost za uloženi novac.

Grand Automotive Adriatic i MAXUS zajedno postavljaju nove standarde u električnoj mobilnosti, a očekuje se da će početak prodaje u prvom kvartalu 2024. označiti početak nove ere u svijetu električnih gospodarskih vozila na domaćem tržištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 00:22