AKTUALNO

Toyota u Hrvatskoj otvorila ekskluzivne online rezervacije za novi SUV Corolla Cross

Novi model temelji se na najnovijim hibridnim rješenjima, primjeni digitalizacije i širokom lepezom sigurnosnih sustava

Toyota Corolla Cross

 Toyota

Na domaće tržište stiže potpuno nova Toyota Corolla Cross, dakle poznao ime kompaktnog segmenta, sada po prvi put u SUV formi. Zainteresirani tako već sada mogu osigurati svoj primjerak putem ekskluzivnih online rezervacija.

Novi model se predstavlja se kao obiteljski povišeni model koji će Toyoti omogućiti još snažniju prisutnost u C SUV segmentu na europskom tržištu. Generalno, Corolla Cross upotpunjuje Toyota SUV obitelj, a po dimenzijama nalazi se između modela C-HR i RAV4.

image

Toyota Corolla Cross

Toyota

Model je razvijen primjenom Toyotine filozofije TNGA, izgrađen na već dokazanoj platformi GA-C i pruža sve osnovne kvalitete zbog kojih je Corolla već dugo uspješna na tržištu. Corolla je i dalje najprodavaniji model automobila na svijetu, s više od 50 milijuna prodanih primjeraka na tržištima širom svijeta u razdoblju od 55 godina i s 12 generacija modela.

Sada bi s tim nasljeđem i SUV poznatog imena s dodatkom Cross u jednom od najzastupljenijih segmenata u Europi trebao odraditi "zapaženu rolu". Novi model temelji se na najnovijim hibridnim rješenjima, primjeni digitalnih tehnologija i širokom lepezom sigurnosnih sustava.

Kombinacija sustava pod zajedničkim nazivom T-Mate kombinira Toyota Safety Sense i druge sustava za pomoć pri vožnji i parkiranju te aktivnu sigurnost koji, osim što vožnju čine jednostavnijom i sigurnijom, štite sve putnike u vozilu, ali i ostale sudionike u prometu u različitim situacijama.

image

Toyota Corolla Cross

Toyota

Ovo je prvi model opremljen petom generacijom Toyotine hibridne električne tehnologije, koja jamči više snage i manju potrošnju goriva. U Hrvatsku dolazi s 2,0-litrenim hibridnim benzinskim motorom posebno prilagođenim za bolju upravljivost europskim uvjetima vožnje, s bliskijom i prirodnijom vezom između načina na koji vozač upotrebljava gas i ubrzanja automobila.

Za online rezervacije dostupna je Corolla Cross Style uz financiranje za 1951 kuna/259 eura mjesečno,a bogati paket opreme Style, između ostalog, uključuje: aluminijske naplatke od 18 cola, dodatno zatamnjena stražnja stakla, Smart Entry - sustav automatskog otključavanja vozila, prednje i stražnje parkirne senzore s funkcijom automatskog kočenja (ICS), sustav prepoznavanja vozila u mrtvom kutu (BSM), grijanje prednjih sjedala i upravljača...

image

Toyota Corolla Cross

Toyota

Za online rezervaciju potrebna su tri jednostavna koraka na stranici https://www.toyota.hr/apps/corollax, a svi zainteresirani na ovaj način mogu jednostavno i sigurno izvršiti prednarudžbu nove Corolle Cross. Naknadu za online rezervaciju nije potrebno platiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:05