aktualno

Toyota proširuje obitelji Proace uvođenjem potpuno novog velikog komercijalnog kombija Proace Max

Novi članovi obitelji Toyota Proace predstavljeni redizajnirani s unaprijeđenom tehnologijom

Proace Max

 Toyota

Toyota je predstavila svoje najnovije inovacije u segmentu komercijalnih vozila proširenjem obitelji Proace i uvođenjem potpuno novog modela, Proace Max, velikog komercijalnog kombija. Osim toga, Toyota Professional obnovio je svoj asortiman i dovršio ga linijom elektrificiranih vozila, postavljajući novu mjeru u segmentu električnih komercijalnih vozila.

Zahvaljujući najnovijoj generaciji baterijske tehnologije, vozila iz obitelji Proace sada imaju znatno veći doseg, što ih čini još atraktivnijima za poslovne korisnike koji zahtijevaju dugotrajnu i ekološki prihvatljivu mobilnost.

image

Proace obitelj

Toyota

Redizajnirani izgled i moderna unutrašnjost

Novi modeli Proace i Proace City ističu se redizajniranim izgledom koji naglašava identitet marke Toyota. Posebno se ističe potpuno novi model Proace Max, koji se pridružuje proširenoj obitelji. Redizajnirani prednji kraj, potpuno LED rasvjeta te kotači od lake legure stvaraju sofisticiran dojam, dok unutrašnjost nudi moderni dizajn kola upravljača, potpuno digitalne zaslone i napredni Infotainment sustav s ugrađenom navigacijom.

Dodatne pogodnosti uključuju povezane usluge ("Connected services"), koje su dostupne za sve razine modela od samog početka prodaje.

image

Proace Max

Toyota

Elektrificirane opcije za održivu mobilnost

Toyota nastavlja svoju predanost prema ugljičnoj neutralnosti, nudeći sve verzije Proace u inačici električnog vozila na bateriju (BEV) s nula štetnih emisija. To potvrđuje uvjerenje marke u potrebu za pristupačnim i praktičnim opcijama koje će ubrzati smanjenje emisija CO2 i pridonijeti prijelazu na mobilnost s nula emisija.

Pregled modela

Proace Max Veliki kombi, velike mogućnosti

Najveće vozilo iz asortimana Toyota Professional, nudi šest konfiguracija, dvije verzije međuosovinskog razmaka, tri duljine i tri visine, pružajući impresivne opcije nosivosti i prostora. Električna verzija Electric ima doseg od gotovo 420 km (WLTP standard), postavljajući nove standarde u klasi.

Proace i Proace City - Svestrane opcije za različite potrebe

Ovi modeli pružaju svestrane opcije za prijevoz tereta i putnika. Povećanje doseg na 350 km i nosivost do 1400 kg čine ga iznimno konkurentnim u svojoj klasi. Proace City se ističe pametnim korištenjem prostora i dosegom od 300 km, čime postavlja nove standarde u kategoriji.

image

Proace Max

Toyota

Hilux Hybrid 48V - Učinkovitost s novim modelom pick-upa

Novi Hilux Hybrid 48V donosi poboljšanu potrošnju goriva, bolje performanse i izvrsne sposobnosti, zadržavajući legendarnu postojanost i pouzdanost modela Hilux. Smanjena potrošnja goriva ne utječe negativno na vučnu sposobnost i nosivost, čineći ga idealnim izborom za profesionalne vozače koji traže svestranost.

Briga za kupce - Od financiranja do pomoći na cesti

Toyota Professional pruža sveobuhvatnu brigu za kupce, nudeći konkurentna rješenja za financiranje, police osiguranja, jamstva i pomoć na cesti. Novi centri Toyota Professional osiguravaju posebne komercijalne i servisne usluge, dok prošireni asortiman dodatne opreme pruža praktična rješenja za prijevoz i pohranu, kao i opcije za sigurnost i zaštitu.

Sve ove inovacije i usluge bit će detaljnije predstavljene na događaju 2023. Toyota Kenshiki Forum kasnije ovaj mjesec, potvrđujući Toyota Professional kao ključnog igrača u segmentu komercijalnih vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:28