POGLEDAJTE VIDEO

Sudar svjetova: Prestrašeni penzioneri ušli u taksi bez vozača, uslijedio je cirkus

Odmah su se vezali sigurnosnim pojasom i u nevjerici promatrali što će se dogoditi
 patriotickenny /TikTok/screenshot

Tehnološki napredak kojeg donose samovozeći automobili za mnoge ljude je i dalje neshvatljiv. Nova realnost na cestama posebno teško pada starijim ljudima koji jednostavno ne mogu probaviti činjenicu da automobili mogu voziti bez vozača.

Najnoviji primjer je 81-godišnji američki ratni veteran Kenny koji je sa svojim najboljim prijateljem Jerryjem upravo iskusio sve čari vožnje automobila bez vozača.

Umjesto standardnog taksija, ispred njih se pojavio Jaguar bez vozača. Nasmijani dvojac prvo je mislio da se radi o policijskom vozilu, no ubrzo su shvatili da se radi o taksiju. Kada su sjeli na stražnja sjedala, nije im bilo jasno gdje je vozač.

Obojica su se odmah vezala sigurnosnim pojasom i u nevjerici promatrala što će se dogoditi.

image
patriotickenny /TikTok/screenshot

Reakcije ratnog veterana i njegovog najboljeg prijatelja izazvale su lavinu reakcija na društvenim mrežama.

@patriotickenny Riding in a self-driving car was an experience of a lifetime! Part 2 coming because it was too long! @officialwaymo #waymo #arizona #seniorcheck #selfdrivingcar #autonomouscar #blizzard #navyvet ♬ original sound - patriotickenny

Nakon što je samovozeći Jaguar bez problema odradio vožnju, Kenny i Jerry nisu skrivali oduševljenje:

‘Automobil je odradio fenomenalan posao, bolje vozi sam nego s vozačem. Vožnja u samovozećem automobilu bilo je iskustvo života!‘ - zaključio je fascinirani ratni veteran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 10:22