RODITELJI, OPREZ!

Šokirana majka objavila video dječje autosjedalice u plamenu: ‘Mogli smo svi izgorjeti‘

‘Ovo je upozorenje roditeljima - budite svjesni da se ovo može svima dogoditi‘
 morethanjustamother/TikTok/ screenshot

Natasha Furlong iz Kanade objavila je nevjerojatan video u kojem se vidi dim koji izlazi iz dječje autosjedalice. Prestravljena mama objavila je video kako bi upozorila druge roditelje na mogućnost zapaljenja autosjedalice.

Srećom, Natashina kćerka tada nije bila u sjedalici, a majka je uspjela brzo ugasiti vatru prije nego što je izmakla kontroli.

U videu objavljenom na TikToku, Natasha pita: ‘Jeste li vi roditelj? Ako jeste, ovo morate pogledati. Ovo je upozorenje roditeljima - budite svjesni kako se ovo može svima dogoditi. Imali smo sreću da se to nije dogodilo dok je moja kći bila vezana u sjedalici‘.

@morethanjustamother to all the parents out there, just be aware of how quickly this can happen. I‘m so glad it didn‘t happen while my daughter was strapped in. #diono #carseat #parents #parentsoftiktok #momsoftiktok ♬ original sound - ??????ℎ? ???????

Snimka pokazuje Natashu koja otvara vrata automobila i pokazuje sjedalicu iz koje se dimi.

‘Upravo sam otvorila vrata svog auta da stavim kćer u autosjedalicu, a autosjedalica u plamenu.

Potom nastavlja objašnjavati da je njezina devetogodišnjakinja zaključila da je požar najvjerojatnije izazvalo ogledalo koje se nalazilo na stražnjoj strani sjedala prema kojemu je autosjedalica bila okrenuta.

Snimka završava pitanjem: ‘Možete li zamisliti da je dijete sjedilo na svom mjestu?‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 19:28