VISION 7S

Škodin novi potpuno EV SUV će imati novi dizajnerski jezik: Evo kako će izgledati interijer

Unatoč tome što je marka usmjerena na pristupačnost, Škoda je poznata po tome što nudi neke od najboljih interijera u VW grupi

Škoda Vision 7S (unutrašnjost, skica)

 Škoda

Nakon što su nam pokazali mutnu sliku eksterijera i skicu izgleda interijera, Škoda je objavila službenu skicu na kojoj se vidi nadzorna ploča nadolazećeg koncepta Vision 7S. Očekuje se da će potpuno električni SUV predstaviti novi Škodin dizajnerski jezik "Modern Solid", koji će usvojiti svi njezini budući proizvodni modeli.

Unatoč tome što je marka usmjerena na pristupačnost, Škoda je poznata po tome što nudi neke od najboljih interijera u VW grupi, kako u pogledu dizajna, praktičnosti tako i percipirane kvalitete za cijenu. Sljedeći korak strategije prikazan je na skici, s modernijim, ali minimalističkim postavkama. Novi dizajn armaturne ploče je simetričan, sa zaokruženim stilom koji naglašava unutarnju širinu.

image

Škoda Vision 7S (unutrašnjost, skica)

Škoda

Vrhunac je novi samostojeći infotainment zaslon osjetljiv na dodir u portretnoj orijentaciji. Tvrtka nije otkrila veličinu zaslona, ​​ali izgleda veći od svega što smo vidjeli kod Škode. Srećom, dizajneri su zadržali kontrole klime u zasebnom dijelu na središnjoj konzoli, sa stvarnim gumbima umjesto površina osjetljivih na dodir koje je često frustrirajuće za korištenje.

Upravljač ima spljošteni gornji i donji dio i četiri kraka. Jedan od njih izgleda kao touchpad, dok bi rotirajući kotačići s obje strane mogli omogućiti vozaču da upravlja infotainmentom bez skidanja ruku s upravljača. Također možemo vidjeti prilično malu digitalnu instrument ploču. Električni koncept ima sedam sjedala, s rasporedom u tri reda.

image

Škoda Vision 7S (koncept)

Škoda

Koncept Vision 7S bit će predstavljen 30. kolovoza. Češki proizvođač automobila priprema se za mnoštvo novih i ažuriranih modela, uključujući blage redizajne za Scalu, Kamiq i Octaviju, a očekujemo i novu generaciju Superba u obliku limuzine i karavana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:47