POZNATE CIJENE

Samo za fanatične obožavatelje: Honda sada ‘proizvodi‘ i vjenčano prstenje

Prstenje jednostavnog klasičnog i minimalističkog dizajna napravljeno je od platine, istog materijala koji se nalazi i u katalizatorima
 Honda

Honda ima zaista široku paletu proizvoda. Proizvode "sve i svašta": od automobila i motocikala, preko kosilica, agregata pa sve do poslovnih mlaznih zrakoplova.

Svi ovi proizvodi odlično se prodaju, no nismo baš sigurni da će tako biti i s najnovijim dodatkom u paletu proizvoda: vjenčanim prstenjem!

image
Honda

Honda ima vrlo fanatične obožavatelje, i vjerojatno će se nekima od njih svidjeti i ovo, no sumnjamo da će prodaja biti masovna.

Prstenje se ne proizvodi izravno u pogonima Honde već ga za nju radi japanski proizvođač nakita U-Treasure. Napravljeno je od platine, istog materijala kojeg možete naći u katalizatorima. Prstenje je jednostavnog, klasičnog i minimalističkog dizajna.

image
Honda

Na unutarnjoj strani prstena može biti ugraviran jedan od 12 ponuđenih dizajna, među kojima su natpisi Honda, logo Honde, logo pojedinih modela poput Preludea, logo DOHC VTEC, Civic Type R, Integra Type R...

image
Honda

Osim loga na prstenje je još moguće gravirati personalizirane informacije poput datuma vjenčanja, imena supružnika ili njihovih inicijala. Cijena prstenja čak i nije pretjerana: od 132.000 jena što je preračunato oko 900 eura. Za dostavu je potrebno šest tjedana od narudžbe.

image
Honda

Mnogi proizvođači do sada su se udružili s proizvođačima satova kako bi ponudili svoje modele, no koliko nam je poznato Honda je prvi proizvođač automobila koji se ubacio u biznis s prstenjem. Treba vidjeti kako će to završiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:53