AKTUALNO

Richard Hammond će restaurirati klasične automobile u svojem novom showu!

Za sada još nemamo mnogo detalja, no poznato je kako će garažom Hammond upravljati s Neilom i Anthonyjem Greenhouseom
Najava emisije 'Richard Hammond's Workshop'
 YouTube Screenshot

Richard Hammond poznat je po svojoj ulozi u nekadašnjem Top Gearu i kasnije u The Grand Touru, a uskoro će dobiti svoju novu emisiju. Emitiranje će krenuti kasnije ove godine na 'Discovery +' kanalu, a emisija će se zvati 'Richard Hammond's Workshop' (Radionica Richarda Hammonda).

image
Najava emisije 'Richard Hammond's Workshop'
YouTube Screenshot

Naime, Hammond će u suradnji s jednim ocem i njegovim sinom restaurirati klasične automobile u blizini Hammondovog doma u Herefordshireu u Velikoj Britaniji. Za sada još nemamo mnogo detalja, no poznato je kako će garažom Hammond upravljati s Neilom i Anthonyjem Greenhouseom, a pozornost kamere dobit će i Hammondova vlastita kolekcija klasičnih automobila i motocikala. 'Prema Deadline.com, Hammond će se također udubiti u povijest Jensen Motorsa'.

image
Najava emisije 'Richard Hammond's Workshop'
YouTube Screenshot

Prilikom najave emisije, Hammond je naveo kako je njegov djed jednom radio u Jensenu, zbog čega vjeruje da je naslijedio neke od njegovih majstorskih vještina. Vidjet ćemo jesu li te vještine doista prenesene, s obzirom na to da postoji opsežna arhiva Hammondovih mehaničkih pogrešaka tijekom suvoditeljstva u Top Gearu i The Grand Touru.

image
Najava emisije 'Richard Hammond's Workshop'
YouTube Screenshot

Hammond je u prošlosti već surađivao s Discoveryjem – prošle godine započeo je 'BIG Richard Hammond' emisiju. No što rade njegovi poznati kolege s kojima smo mnogi od nas odrasli gledajući ih? James May je posjetio Japan, dok Jeremy Clarkson kod kuće radi na svojoj farmi.

image
The Grand Tour Sezona 3: Richard Hammond, James May i Jeremy Clarkson
Profimedia

Richard Hammond's Workshop je nastala iz Hammondovog obnavljanja Jaguara XK150 na njegovom portalu DriveTribe. Publika je uživala i tražila još, a trio je poznat po isporučivanju onoga što masa želi. Zanimljivo će biti vidjeti posjeduje li Hammond spomenute djedove vještine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 11:21