IGRE

Remasterirano izdanje Need for Speed: Hot Pursuit jedne od najomiljenijih igara stiže 6. studenog

Izdanje uključuje podršku za igrače koji sada mogu igrati sa svojim prijateljima bez obzira na sustav koji koriste
Need For Speed: Hot Pursuit

Remasterirana verzija Need for Speed: Hot Pursuit trebala bi biti objavljena na PC-u, PlayStationu 4 i Xbox One 6. studenog, kao i Nintendo Switch 13. studenog.

Svi gameri znaju kako je riječ o jednom od najomiljenijih naslova u franšizi koji je debitirao davne 1998. Međutim, ovaj remaster nije ažurirana verzija izvornog naslova, već se temelji na Need for Speed: Hot Pursuit iz 2010.

Imajući to na umu, ažurirana igra uključivat će ista vozila i istu temu policajci protiv trkača. Ključna ažuriranja usredotočena su na iskorištavanje modernog hardvera što uključuje 60 sličica u sekundi i podršku za 4K rezoluciju.

Need for Speed: Hot Pursuit također uključuje podršku za više igrača za više platformi kako bi se igrači mogli igrati sa svojim prijateljima bez obzira na sustav koji koriste.

Igrači koji imaju PlayStation 4, Xbox One ili Nintendo Switch mogu igrati igru ​​pri 1080p pri 30 fps, dok oni koji koriste PlayStation 4 Pro ili Xbox One X mogu birati između načina izvedbe 1080p 60fps i načina 4K 30fps. Posljednje, ali ne najmanje važno, oni koji koriste računalo mogu igrati na najviše 4K pri 60 fps.

Igra dolazi sa svim DLC ažuriranjima koja je imala originalna igra, plus ažurirani način rada s fotografijom i niz novih mogućnosti što uključuje društvenu mrežu Autolog u kojoj igrači mogu uživati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:18