Kakav srećković

Pri 300 km/h izgubio kontrolu nad Ferrarijem SF90 Stradale, razbio se i prošao bez ogrebotine!

Njemački Autobahn izazovan je za vozače brzih automobila jer ima dijelova bez ograničenja brzine gdje si "daju duši oduška"

Razbijeni Ferrari na Autobahnu

 Twitter HLN.BE

Spektakularna nesreća dogodila se na dijelu Autobahna A9 između Münchena i Nürnberga kad je vozač najmanje 500.000 eura vrijednog hibridnog Ferrarija SF90 Stradale tijekom pretjecanja izletio s prometnice.

Razlozi zašto je izgubio nadzor nad talijanskim super sportskim automobilom i udario u ogradu zasad još nisu utvrđeni, međutim utvrđeno je da se nesreća dogodila pri brzini od 300 km/h na dijelu bez ograničenja brzine.

Nakon udara u zaštitnu ogradu automobil se zaustavio nekoliko stotina metara dalje, a iz potpuno smrskanog automobila vozač je izašao bez najmanje ozljede, javlja portal Rosenheim24.

Njemački Autobahn izazovan je za vozače brzih automobila jer ima dijelova bez ograničenja brzine, ali ako izazovete nesreću morate dokazati da nesreću nije uzrokovala velika brzina.

"Morate biti iskreni” rekao je prometni policajac za magazin Focus i dodao - “kad je riječ o brzinama od gotovo 300 km/h, kao kod ovog sudionika u prometu, na često korištenoj autocesti s tri trake morate se zapitati je li to još uvijek odgovorno.” Prema riječima glasnogovornika, vozač i ostali sudionici u prometu imali su puno sreće jer nitko nije stradao u ovoj jurnjavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:28