AKTUALNO

PREMIJERA: U Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu predstavljen novi BMW Serije 5

Zastupnik BMW-a je svečanom premijerom u MSU obilježio početak prodaje potpuno novog modela Serije 5 na hrvatskom tržištu. Cijene kreću od 432.558 kuna koliko stoji dizelski model 520d sa 190 KS
 BMW

Tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik za BMW vozila za Hrvatsku, ekskluzivno je odabranim gostima, partnerima i novinarima predstavila sedmu generaciju nove “petice”. U suvremenom prostoru MSU-a okupio se preko 600 ljubitelja BMW marke koji su s nestrpljenjem očekivali otkrivanje najvažnijeg modela u 2017. Prošle godine BMW je proslavio svoju 100. godišnjicu, tae se pripremio za idućih 100 godina u kojima će, uz dosadašnje znanje i uspjeh, nastaviti donositi inovativne automobile i postavljati mjerilo u svakoj klasi automobila.

BMW

Prvi čovjek BMW-a u Hrvatskoj Franjo Tomić prigodno je pozdravio goste naglasivši kako popularna “petica” i dalje predstavlja jedan od tri najvažnija BMW-ova modela i da je na hrvatskom tržištu uvijek bila iznimno dobro prihvaćena. Dodao je kao očekuje da će tržište i ovu, sedmu generaciju, popularne serije 5 odlično prihvatiti te će kao takva učvrstiti svoje vodeće mjesto među poslovnim limuzinama. Uz prigodni program goste je kroz prezentaciju koja se održala u dvorani Gorgona vodila poznata voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, a uz brojne uzvanike i goste iz poslovnog svijeta goste je pozdravio i glumac Enis Bešlagić, i sam zaljubljenik u BMW vozila. Otkrivanje i premijeru vozila prigodno je inovativnim plesnim točkama predstavila plesna grupa Atomic Dance Factory iz Zagreba.

BMW

Prodaji i promociji BMW serije 5 među ljepšim spolom sigurno će pomoći Scott Eastwood, glumac i model, zgodni sin poznatog oca, Clinta Eastwooda, koji je zaštitno lice globalne marketinške kampanje za novi BMW serije 5 pod nazivom „Poslovni sportaš“.

BMW

Od 11. veljače službeno je počela prodaja novog BMW-a serije 5. Za početni dizelski motor 520d cijena iznosi 432.558 kuna do registracije, dok za početni benzinski motor BMW 530i cijena iznosi 501.130 kuna do registracije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:30