PREMIJERA

Predstavljen Abarth Pulse: Prvi SUV Fiatove sportske marke sa znakom škorpiona, samo za Brazil

Prodaja je predviđena za kraj ove godine, a sportski crossover označava Abarthov povratak u Brazil

2022. Fiat Pulse Abarth

 Fiat

Fiat je u Brazilu upravo predstavio potpuno novi Pulse pod markom Abartha, što je prvi SUV sa sportskom značkom marke uopće. Prodaja je predviđena za kraj godine, a sportski crossover označava Abarthov povratak u Brazil.

image

2022. Fiat Pulse Abarth

Fiat

Ono što prvo "upada u oči" je agresivna prednja maska s jedinstvenom mrežastom rešetkom i vertikalnim zračnim zavjesama. Tu su i sportski prednji branik s crvenim naglascima i jedinstvene maglenke koje Fiat do sada još nije koristio.

Nastavljajući dalje prema stražnjem kraju, možemo vidjeti Abarthove oznake na stranama karoserije. Crossover je također opremljen sjajno crnim naplatcima s crvenim detaljima u čijem se središtu ističu kape sa škorpionom.

image

2022. Fiat Pulse Abarth

Fiat

Stražnji branik je također agresivan s umjetnim difuzorom, a model također ima istaknuta slova "Abarth" i dvostruki ispušni sustav. I dok je proizvođač ostao tih glede specifikacija, poznato je da će novi model kombinirati performanse sa "vrhunskim upravljanjem, novom tehnologijom i inovacijama". Tvrtka je također dodala da je model razvijen u Brazilu te da će se tamo i proizvoditi.

image

2022. Fiat Pulse Abarth

Fiat

Dodatni detalji bit će objavljeni u nadolazećim mjesecima, ali standardni Pulse koristi 1,3-litreni Fifrefly Flex motor koji proizvodi 107 KS (79 kW) i 134 Nm okretnog momenta.

Može se upariti s ručnim mjenjačem s pet brzina ili kontinuiranim mjenjačem. Kupci također mogu odabrati 1,0-litreni turbo motor koji razvija do 130 KS (96 kW) i 200 Nm okretnog momenta. Ova izvedba ubrzava do stotke za 9,4 sekunde i to mu omogućuje da pobijedi glavne rivale u kategoriji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:45