‘VOZIO JE DUH‘

Policija u čudu: Tko bi razbio rijetki, 4 milijuna kuna vrijedan Ferrari SF90 pa pobjegao?

S obzirom da takvih Ferrarija nema puno lako će se doznati vlasnik, no tko je vozio, baš i ne...

Razbijeni Ferrari

 Haden Cross Fire Station Twitter

Policija je pokrenula potragu za vozačem 4 milijuna kuna vrijednog Ferrarija SF90 koji je pobjegao nakon što se zabio u pet parkiranih automobila u Birminghamu (Velika Britanija).

Fotografije prikazuju teško oštećeni Ferrari SF90 Stradale, a riječ je o najsnažnijim serijskom Ferrariju s 1000 KS kakvog voze primjerice Mate Rimac i Zlatan Ibrahimović.

Talijanski hibridni super sportaš koji može potegnuti do 330 km/h pronađen je zabijem u automobile u srijedu navečer, a nikog nije bilo na licu mjesta, navode iz vatrogasne službe. Sada policija pokušava locirati vozača.

Na slikama se vidi kako je šteta ogromna, kako je prednji kraj potpuno razbijen, a dijelovi skupocjenog Ferrarija razbacani posvuda uokolo.

Vjeruje se i da nitko nije ozlijeđen u sudaru koji se dogodio na Hagley Roadu u Halesowenu mirnom predgrađu Birminghama.

Glasnogovornik policije West Midlandsa rekao je: "Istražujemo što se dogodilo i tko je vozio crveni Ferrari koji je udario u nekoliko parkiranih automobila u Hagley Roadu".

"Pretražili smo područje i razgovarali s brojnim svjedocima, ali nismo uspjeli locirati vozača, auto je zaplijenjen, a naš rad na identifikaciji i traganju za vozačem je u tijeku", rekao je i dodao kako: "Svatko s informacijama može poslati poruku putem Live Chata, ili nazvati 101.‘

Vatrogasna postaja Haden Cross podijelila je slike na Twitteru, a potraga za vozačem kao i utvrđivanje vlasništva se nastavlja...

Zapravo je nevjerojatno da je netko razbio tako skupocjen automobil i otišao, a neslužbeno, sumnja se, ili na neuspjeli pokušaj krađe, ili na to da je vozač bio pod utjecajem opijata, pa se jednostavno udaljio s mjesta nesreće...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:25