BOGATSTVO ZA PARKING

Paru iz Bostona ponudili 750.000 dolara za parkirališno mjesto, oni odbili. ‘Vrijedi puno više‘

Oglas je izazvao veliki interes, a vlasnica Amy Reeves rekla je novinama kako su njen muž i ona odbili više ponuda

Parkirno mjesto u Bostonu

 Web Screenshot

Nije neobično vidjeti da se parkirna mjesta u većim gradovima prodaju za velike iznose, do Tokija do New Yorka, ali jedno takvo mjesto u Bostonu sada plijeni pažnju jer je njegov vlasnik navodno odbio ponudu za 750.000 dolara (5 milijuna kuna) za njega.

Naime, o ponudi je izvijestio The Wall Street Journal, kako par prodaje svoj stan od 372 četvorna metra za 10,5 milijuna dolara (71,3 milijuna kuna). Iako je cijena stana ta koja sama po sebi mami pažnju, ono što je bitno jest da imanje dolazi s dva natkrivena parkirna mjesta.

image

Parkirno mjesto u Bostonu

Web Screenshot

Oglas je izazvao veliki interes, a vlasnica Amy Reeves rekla je novinama kako su njen muž i ona odbili više ponuda, uključujući onu za 750.000 dolara (5 milijuna kuna) za jedno od dva parkirna mjesta. To je bezobrazna svota novaca za parkirno mjesto, ali pisali smo i o većim u Bostonu.

Naime, parkirno mjesto u garaži Brimmer Street je 2015. godine prodano za 650.000 dolara (4,4 milijuna kuna), dok je par mjesta iza 298 Commonwealth avenije prodano za 560.000 dolara (3,8 milijuna kuna). Pisali smo i o komadu asfalta u Hong Kongu koji je prošle godine prodan za 1,28 milijuna dolara (8,7 milijuna kuna).

No vratimo se na Beantown, za kojeg Boston Globe izvještava da je parkiranje toliki problem da su neki ljudi pribjegli korištenju čunjeva, stolica i ostalih predmeta kako bi sebi sačuvali parking. To je zatim rezultiralo raznim vandalskim akcijama. Naime, jedna žena je premjestila kantu za smeće kako bi si sačuvala parking, no kad se vratila, jedna guma joj je bila izrezana, a na autu je bila i poruka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:42