FOTO, VIDEO

Paprena cijena - posebni Nissan GT-R R34 sa tek 362km na brojčaniku prodaje se za 485.000 dolara!

Riječ je o verziji V Spec II Nur koja je proizvedena u tek 718 primjeraka, a ispod poklopca skriva 276 KS
JDM-expo Nissan GT-R
 JDM-expo

"Kao nov" - riječi su to koje često vidjeti u oglasnicima rabljenih automobila. Naravno, vlasnici pritom aludiraju na to da je automobil maksimalno očuvan, no kilometraža je često na takvim oglasima poazamšna, pa će se nerijetko dogoditi da automobil ima i preko 100 tisuća, a da u oglasu stoji gore spomenuti "epitet".

image
JDM-expo Nissan GT-R
JDM-expo

Ipak, auto kuća JDM Expo koja se bavi prodajom egzotičnih modela i koja je bazirana u Japanu na svojim je stranicama ponudila iznimno zanimljiv model koji je predstavljen upravo riječima: "kao nov". Razlog? Ovaj Nissan GT-R (R34 V Spec II Nur, posebna verzija nazvana po kultnom Ringu koja je proizvedena u tek 718 primjeraka, unatoč tome što je iz 2002. godine na brojčaniku broji tek 362 kilometra!

Da, dobro ste pročitali, u 18 godina vlasnik nije prešao više od 362 kilometra, a to sada naravno utječe na cijenu.

image
JDM-expo Nissan GT-R
JDM-expo
image
JDM-expo Nissan GT-R
JDM-expo

"Čistih papira, istinite i provjerene kilometraža, nikad udaren, bez hrđe, unutrašnjost i dalje miriše na novi automobil." - tim ga riječima opisuje prodavatelj. Jasno, nakon svih ovih hvalospjeva i savršenog stanja treba uslijediti i paprena cijena - a ona iznosi čak 485.000 dolara! Ostaje naravno za vidjeti hoće li se po toj cijeni naći kupac...

image
JDM-expo Nissan GT-R
JDM-expo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:46