TEHNOLOGIJA

Ovo je ‘Trunk Car‘, u isto vrijeme električni pametni kovčeg i rješenje za osobnu mobilnost

Ovisno o vašim potrebama u određenom trenutku, možete ga koristiti za nošenje svojih stvari ili prijevoz

‘Trunk Car‘

 Red Dot

"Trunk Car" je za sada samo koncept koji u isto vrijeme služi kao komad prtljage i rješenje za osobnu mobilnost. Riječ je o izvedivom prijedlogu za budućnost, koje rješava dva ozbiljna problema - ručnu prtljagu i osobno kretanje na kratke udaljenosti.

image

‘Trunk Car‘

Red Dot

Dizajnirao ga je Li Lanping iz istraživačkog instituta China Electronics Technology Group Corporationa, u partnerstvu sa Shenzenom. Kao što smo već naveli, riječ je o motoriziranoj pametnoj prtljagi s integriranim skrivenim "hoverboardom" s upravljačem. Ovisno o vašim potrebama u određenom trenutku, možete ga koristiti za nošenje svojih stvari ili vlastitu mobilnost.

image

‘Trunk Car‘

Red Dot

Trunk Car pobjednik je Red Dot Design Concepta 2022., što potvrđuje njegovu hipotetsku privlačnost. U sažetku se navodi da dolazi s dva neovisna načina rada: "power assist" kada se koristi kao kovčeg i "riding mode" kada se koristi za osobnu mobilnost.

image

‘Trunk Car‘

Red Dot

U prvom, koristite ga kao i svaki drugi komad prtljage, ali bez potrebe da se zapravo oznojite povlačeći ili gurajući svu tu težinu. Kada "uvjeti na cesti nisu idealni" ili ste jednostavno previše lijeni, možete aktivirati "power assist", a Trunk Car će detektirati vašu brzinu i pružiti pomoć u skladu s njom. Drugim riječima, i dalje ćete ga se držati, ali veći dio njegovog kretanja obavljat će motor.

image

‘Trunk Car‘

Red Dot

U drugom načinu Trunk Car služi kao osobni uređaj za mobilnost. To se postiže odvajanjem tvrdog kućišta kako biste otkrili skriveni hoverboard na kojeg možete skočiti. Ovo bi vjerojatno dobro došlo kao rješenje za kretanje po gradu, a moglo bi se svidjeti i studentima koji žive u kampusima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:05