četiri zaslona

Ovakvog Jeepa još nije bilo: Osim sofisticiranog elegantnog izgleda i njegov je pogon poseban...

Fotografije unutrašnjosti otkrivaju jedinstvene detalje koji čine Wagoneer S posebnim u obitelji Jeep

Jeep Wagoneer S

 Jeep

Uzbudljivi trenutak je stigao za ljubitelje električnih SUV-ova, jer se Jeep priprema lansirati svoj novi Wagoneer S. Ovaj potpuno električni model donosi nevjerojatne inovacije i luksuz na cestu.

Wagoneer S, prvi globalni električni model marke, neće razočarati ljubitelje sofisticiranog dizajna. Na impresivnoj kontrolnoj ploči ističu se ni više ni manje nego četiri zaslona, pružajući vozaču i putnicima potpunu kontrolu i informacije na dohvat ruke.

image

Jeep Wagoneer S

Jeep

Ovaj SUV srednje veličine naglašava težnju prema luksuzu i visokoj tehnologiji, ciljajući na tržište koje se natječe s prestižnim SUV vozilima drugih marki.

Fotografije unutrašnjosti otkrivaju jedinstvene detalje koji čine Wagoneer S posebnim u obitelji Jeep. Estetika se usmjerava prema luksuznim standardima, a naglasak je na "besprijekornoj" integraciji najnovije tehnologije s elegantno izrađenim detaljima. Kontrolna ploča impresivno uklapa četiri zaslona, izbjegavajući tradicionalne fizičke tipke i stvarajući moderno iskustvo upravljanja.

image

Jeep Wagoneer S

Jeep

Najavljen kao jak udarac konkurenciji, Wagoneer S ističe se snagom od 600 KS i ubrzanjem od 0-100 kmh za samo 3,5 sekunde. Ovaj SUV obećava ne samo visoke performanse već i vrhunsku udobnost. Unutrašnjost nudi panoramski krov s dva okna, a ljubitelji vrhunskog zvuka mogu odabrati ekskluzivni segmentni zvučni sustav McIntosh s 19 zvučnika.

image

Jeep Wagoneer S

Jeep

Jeep će lansirati Wagoneer S kasnije ove jeseni, predstavljajući prvi proizvod marke temeljen na Stellantisovoj STLA Large BEV-Native platformi. Ova platforma također će podržati sljedeću generaciju Dodge Chargera, proširujući utjecaj električnih vozila u globalnom portfelju marki.

image

Jeep Wagoneer S

Jeep

Očekuje se da će ovaj SUV postaviti nove standarde u svijetu električne mobilnosti, kombinirajući eleganciju, tehnologiju i visoke performanse na jedinstven način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:11