POGON NA SVE KOTAČE

Nissan X-Trail N-Trek: Nova terenska verzija japanskog SUV-a za pustolovne obitelji

Cijena X-Traila N-Trek e-4ORCE kreće od 50.812 eura

Nissan X-Trail

 Nissan

Nissanov obiteljski SUV od sad je dostupan i u izvedbi N-Trek, namijenjenoj pustolovnim obiteljima.

Inačica N-Trek, prinova u ponudi modela X-Trail, odražava terenski duh japanskog SUV-a zahvaljujući elektrificiranom pogonu na sve kotače.

Oblikovana je u sportskom stilu, na prednjem dijelu ističe se tamna završna obrada maske V-Motion koja uokviruje središnju rešetku. U drugim inačicama X-Traila, ta je maska izvedena u boji kroma.

Nadalje, u prednji i stražnji odbojnik inačice N-Trek ugrađene su donje zaštitne obloge tamnosive boje, dok su kućišta vanjskih retrovizora izvedena u crnoj boji.

Nova LED svjetla za maglu ugrađena su u donji dio prednjeg odbojnika.

X-Trail N-Trek dostupan je u nekoliko boja karoserije: običnoj sivoj i srebrnoj Champagne (metalik boje) te biserno bijeloj, crnoj Diamond i sivoj Ceramic (biserne boje).

Bijela, srebrna Champagne i siva Ceramic mogu se kombinirati s crnim krovom.

image

Nissan X-Trail

Nissan

Posebni dizajnerski detalji koji krase X-Trail N-Trek pridonose dojmu obiteljskog vozila s pogonom na sve kotače stvorenog za zahtjevne terene, kako asfaltirane tako i neasfaltirane.

Unutrašnjost nove verzije obložena je novim vodootpornim presvlakama, a na raspolaganju je i poseban paket dodatne opreme koji uključuje gumene tepihe i dvostranu oblogu prtljažnika.

Verzija N-Trek opremljena je Nissanovim sustavom e-POWER koji upotrebljava mali, ali učinkoviti trocilindarski turbomotor s tehnologijom varijabilnog kompresijskog omjera kako bi proizveo električnu energiju za punjenje ugrađene baterije koja pak opskrbljuje električni motor koji pokreće kotače.

Za maksimalnu sigurnost u svim uvjetima, tu je i napredni sustav pogona na sve kotače e-4ORCE s dva motora (jednim na prednjoj osovini i jednim na stražnjoj osovini).

Cijena X-Traila N-Trek e-4ORCE kreće od 50.812 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 10:32