SAMO 750 PRIMJERAKA

Nije otišao daleko! Policija pronašla Mercedesov sportski roadster ukraden penzioneru iz Zagreba

Vrlo rijedak i upadljiv automobil s 585 KS vrijedan je oko 200 tisuća eura

Ukradeni Mercedes pronađen u BiH

 MUP RS

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pronašli su skupocjeni automobil Mercedes-AMG GT R Roadster koji je 21. veljače ove godine ukraden iz garaže na području Susedgrada na Kožinčevom bregu. Vlasniku (81) je tom prilikom ukraden i nakit.

image

Ukradeni Mercedes pronađen u BiH

MUP RS

Vrlo rijedak i upadljiv automobil vrijedan oko 200 tisuća eura proizveden je u samo 750 primjeraka, a pronađen je u mjestu Boškovići kod Laktaša.

image

Ukradeni Mercedes

PU Zagrebačka

- Uprava za organizirani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske je putem međunarodne operativne policijske suradnje zaprimila zahtjev MUP-a Republike Hrvatske za poduzimanje aktivnosti na pronalasku ovog vozila, a intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP-a Republike Srpske, Federalne uprave policije, Granične policije BiH, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrđeno je kako je od strane nepoznate osobe ili više njih otuđeno vozilo, izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH, te da je od strane najmanje dvije osobe sakriveno na njima poznatoj lokaciji u mjestu Boškovići, općina Laktaši - priopćila je policija Republike Srpske.

image

Ukradeni Mercedes

PU Zagrebačka
image

Ukradeni Mercedes

PU Zagrebačka
image

Ukradeni Mercedes

PU Zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:18