DOGAĐA SE

Netko je u nevolji! Ford Bronco stigao u salon s pričvršćenim priborom alata...

Kasnije je postalo jasno da je riječ o greški proizvođača, odnosno priboru kojeg je proizvođač slučajem ostavio u automobilu
R&E Automated Systems alat
 Facebook Screenshot

Kanadski Fordov zastupnik pronašao je iznenađenje u prtljažniku novog Ford Bronca koji je isporučen u njegov salon. Riječ je o misterioznoj kutiji koja je priključena na konektor za tvrdi krov, nakon čega je zastupnik zatražio pomoć na Facebook grupi za ljubitelje Bronca, pitajući zna li netko o čemu je riječ.

image
R&E Automated Systems alat
Facebook Screenshot

Nakon nekoliko odgovora, postalo je jasno da je riječ o greški proizvođača, odnosno priboru koji je radnik u tvornici slučajem ostavio u automobilu. Stvar je u tome što je ljudima teško shvatiti njegovu svrhu. Nakon što je kutija otvorena, u njoj možemo vidjeti zbunjujuću hrpu metala i žica.

Zaposlenik zastupništva naveo je kako se alat vjerojatno može koristiti za ispitivanje funkcionalnosti različitih električnih komponenti u automobilu. Iako to nije dokazano, kutija je uklonjena kako ne bi zbunila kupce.

image
R&E Automated Systems alat
Facebook Screenshot

Na vanjskoj strani kućišta nalazi se naljepnica s oznakom 'R&E Automated Systems', kompanije za 'automatizaciju, inženjering i prototipe'. Drive je kontaktirao R&E Automated kako bi saznao o čemu je zapravo riječ, pri čemu su oni rekli da ga je zaposlenik Forda vjerojatno ostavio u vozilu nakon proizvodnog procesa. Nisu naveli zašto se konkretno alat koristi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 08:15