IZVADITE KAMERE

Neobičan izazov: Uhvatite kamuflirani Peugeot 3008 i osvojite nagradu

Automobili će se voziti diljem Europe, pa je moguće da ih uočite i u Hrvatskoj te sudjelujete u izazovu
 Peugeot

Približava se premijera novog Peugeota E-3008 u rujnu, a Peugeot je na to odlučio skrenuti pažnju vrlo interesantnom kampanjom na društvenim mrežama.

Izazov “Camo Catch” poziva sudionike da “uhvate” kamuflirane prototipove električnog SUV-a i podijele vlastite špijunske snimke, uz obećanje da će se pobjednicima omogućiti rane probne vožnje.

Automobili će se, prema tvrdnji Peugeota voziti diljem Europe, pa je moguće da ih uočite i u Hrvatskoj te sudjelujete u izazovu.

image
Peugeot

Kako ne bi bilo zabune što to morate fotografirati, Peugeot je objavio je nove fotografije kamufliranih prototipova Peugeota E-3008. Da bi sve bilo zanimljivije automobili nose različite vrste kamuflaža koje su odabrane glasovanjem na društvenim mrežama. Kako se bliži premijera kamuflaža zapravo ne skriva previše te su vidljivi mnogi detalji električnog SUV-a.

Peugeot je već ranije predstavio unutrašnjost E-3008 s novom generacijom i-Cockpita.

image
Peugeot

Novi Peugeot E-3008 ima siluetu coupe SUV-a, što je prilično moderno u zadnje vrijeme i među elelktričnim autima. Električne automobile sličnog oblika imaju i Volkswagen, Škoda, Audi i i mnogi drugi.

Na prednjem dijelu dominiraju tanka LED prednja svjetla koja imaju trostruke elemente u obliku, sada već tradicionalnih, lavljih panđa. Između njih je potpuno zatvorena “maska”.

Na bokovima auto ima čišće površine, tipićne plastične obloge i atraktivne aluminijske naplatke slične onima kakave koristi aktualni 408. Straga dominira oštro položeno staklo ispod krovnog spojlera i upečatljiva LED svjetla. Ukupni izgled je dosta agresivan.

image
Peugeot

Peugeot E-3008 iz 2024. bit će prvi proizvodni model koji će koristiti novu Stellantisovu platformu STLA Medium. Ona će zamijeniti aktualnu platformu EMP2 koja se koristi u mnogim automobilima. E-3008 će biti dostupan s tri opcije potpuno električnog pogona, nudeći doseg do 700 km.

Kada netko uoći kamuflirani Peugeot E-3008 tijekom njegovih testnih vožnji diljem Europe između 15. srpnja i 15. kolovoza, može sudjelovati u natječaju objavljivanjem sadržaja na društvenim mrežama koristeći #CamoCatch hashtag i označavanjem objave s @Peugeot.

Slučajnim odabirom izvući će se šestero dobitnika koji će dobiti priliku voziti auto među prvima koji će testirati E-3008, tijekom novinarskih testnih vožnji 2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 06:57