VIDEO

Ne ustručava se ‘zaprljati gume‘: Ferrarijem F40 driftao po blatnoj stazi!

Legenda iz Maranella zadivljujuća je čak i kad je u zatvorenoj garaži, a posebno u blatu
Ferrari F40
 YouTube Screenshot

YouTuber TheTFJJ poznat je po svojim videozapisima u kojem radi vratolomije sa superautomobilima, barem je bio prije pet godine. Naime, prošlo je pola desetljeća otkad je objavio snimke 'zlostavljanja' Ferrarija 288 GTO, F50 i Enza.

image
Ferrari F40
YouTube Screenshot

Također, imali smo priliku vidjeti F40 GT-a na 'Farmkhana' događaju, te Bugattija EB110 SS i Jaguara XJ220 vožene po selskim putevima. Sada, u istom duhu nakon 5. godina, TheTFJJ je objavio videozapis u kojem Ferrarijem F40 drifta po blatnoj stazi, koji je modificiran stražnjim difuzorom i krilom sličnim onima na F40 LM-u.

image
Ferrari F40
YouTube Screenshot

Riječ je o originalnom F40, a ne nekoj replici koje su u posljednje vrijeme postale učestala pojava na društvenim mrežama. Sadržaj navedenog YouTube kanala zanimljiv je zato što imamo priliku vidjeti kako se ovi klasični superautomobili zapravo voze, i to u punom smislu riječi, umjesto da su parkirani u nekoj zatvorenoj i klimatiziranoj garaži.

image
Ferrari F40
YouTube Screenshot

Ovaj primjerak već je neko vrijeme internetska senzacija i sa sigurnošću možemo pretpostaviti da je riječ o jednom od posljednjih Ferrarija koji je dobio Enzov pečat s najvećom kilometražom. Troškovi servisiranja F40 nakon ovih vratolomija sigurno su veliki, no drago nam je što se vlasnik ne ustručava 'zaprljati gume'. Legenda iz Maranella zadivljujuća je čak i kad je u zatvorenoj garaži, ali još i više kad se bori s ne baš idealnim površinama. Uvjerite se sami!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:42