OD 21. - 24. TRAVNJA

Nastavak suradnje: INA stala uz WRC Croatia Rally 2022. i Viliama Prodana

Drugu godinu zaredom Hrvatska će ugostiti utrku svjetskog prvenstva u reliju

Na predstavljanju su bili predsjednik Uprave Ine Sandor Fasimon, predstavnici organizacijskog odbora WRC Croatia Rally Daniel Saškin i Marin Frčko te reli vozači Juraj Šebalj i Viliam Prodan

 Boris Kovačev/CROPIX

WRC Croatia Rally 2022 održat će se od 21. do 24. travnja, a zagrijavanje je započelo ispred upravne zgrade Ine u Zagrebu, gdje je predstavljen nastavak suradnje Ine i organizatora utrke.

Prošlogodišnji WRC Croatia Rally 2021 bio je iznimno uspješan. Okupio je velik broj gledatelja kraj staza, a napeta završnica, u kojoj je pobjednik odlučen u posljednjem zavoju, prenosila se na televizijama u 150 zemalja širom svijeta.

image
Boris Kovačev/CROPIX

INA će ponovno biti uz ovogodišnji svjetski automobilistički spektakl, a predsjednik Uprave Ine Sándor Fasimon zahvalio je organizatorima: 'INA je ponovno uz WRC Croatia Rally koji nije samo sportski događaj nego i globalni spektakl usko povezan s našom industrijom. Kao vodeća kompanija na tržištu pouzdan smo partner ne samo sportu nego i cijelom gospodarstvu te našim kupcima, za koje uvijek idemo korak dalje i osiguravamo za njih vrhunska goriva, proizvode i uslugu. Želim svima puno uspjeha, a posebno našem prvaku Viliamu!'

image

Juraj Šebalj, Sandor Fasimon i Viliam Prodan

CROPIX

Uz podršku Ine u natjecanje s najboljima ponovno će i Viliam Prodan, profesionalni vozač relija s više od 15 godina dugom automobilističkog karijerom. Prošle godine okitio se naslovom prvaka Hrvatske te nastupio u utrci WRC Monte Carlo 2021.

'Velika mi je čast ponovno voziti uz najbolje u sklopu WRC Croatia Rally. Posebno želim zahvaliti Ini što me i ove godine podržava. Sad treba zasukati rukave, dobro se koncentrirati i pripremiti automobil za reli. Ako se sve dobro poklopi, vjerujem da možemo do dobre pozicije u našoj kategoriji!'

image

Viliam Prodan s hostesama

Boris Kovačev/CROPIX

Prošlogodišnji dolazak WRC-a u Hrvatsku proglašen je najvećim uspjehom hrvatskog automobilizma, a ponovno uvrštavanje u raspored svjetskog prvenstva potvrda je da su organizatori odradili dobar posao.

Daniel Šaškin, predsjednik organizacijskog odbora WRC Croatia Rally 2022, zahvalio je na podršci partnera koji su omogućili ovaj adrenalinski spektakl: 'S velikim ponosom i uzbuđenjem u Hrvatsku ponovo dovodimo jedan od najvećih sportskih događaja, i to zahvaljujući podršci Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba, županija, Ine te ostalih sponzora i partnera. Očekuje nas puno fantastičnih uzbuđenja za sve generacije. Osim nastupa najboljih svjetskih vozača relija i promocije automoto sporta, posebno veseli što će slike naše prelijepe zemlje ponovno obići svijet!'

image

Daniel Saškin, Sandor Fasimon i Marin Frčko

Boris Kovačev/CROPIX

Atraktivni brzinski ispiti u sklopu WRC Croatia Rally 2022 vozit će se na trasi dugačkoj 300 kilometara, ovoga puta u pet hrvatskih županija – Zagrebačkoj, Karlovačkoj, Krapinsko-zagorskoj, Primorsko-goranskoj i Varaždinskoj.

image
Boris Kovačev/CROPIX

Zagrijavanje za obožavatelje počinje 28. veljače na Ini, koja će organizirati nagradnu igru za kupce u kojoj će imati priliku osvojiti odlične nagrade – dva vrijedna automobila Suzuki S-Cross te ostale atraktivne nagrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:17