aktualno

Na akciji svestrani Volkswagen Caddy Van 4Life: Više opreme i mogućnosti uz povoljniju cijenu

Omiljeni putnički kombi dolazi uz 100 posto odbitka PDV-a, a sada stoji 24.800 eura + PDV

VW Caddy Van, ilustracija

 CROPIX

Jedan od omiljenih VW modela spreman je na apsolutno sve zadatke, bilo poslovne, bilo privatne. Robusno vozilo za pet putnika impresionira svim značajkama koje su Caddy Van učinile izvrsnim. Još veća prilagodljivost u Caddy Vana dolazi u opremi 4Life, posebno dizajniranoj za funkcionalnu svakodnevicu.

image

VW Caddy Van, ilustracija

CROPIX

Već njegova standardna oprema sadrži brojne funkcije i sigurnosne potpore poput paketa "Pomoć u vožnji“, tempomata, detekcije umora vozača, multifunkcionalnog upravljača i klima uređaja, dok oprema 4Life uključuje dodatno: Paket "Assistant" koji sadrži prednje i stražnje parking senzore, sistem centralnog zaključavanja Keyless Start bez Safelocka, digitalni cockpit u boji, kameru za vožnju unatrag te vanjska osvrtna zrcala, grijana i preklopiva, centralnu konzolu s podesivim naslonom za ruke i 2 držača za čaše, App-Connect. branike u boji vozila, 2 USB sučelja (tip C) na središnjoj konzoli sprijeda i 2 USB punjača (tip C) na središnjem naslonu za ruke straga...

image

VW Caddy Van, ilustracija

CROPIX

Odgovarajući automobil je pola uspjeha, a Caddy Van 4Life uz to je i lako prilagodljiv – ono što je potrebno za svakodnevicu obiteljskog života.

Novim akcijskim paketom Caddy Van kombinira udobnost i praktičnost, a namijenjen je za sve prilike te ne samo da Caddy čini udobnijim - i sigurnijim. Zahvaljujući brojnim sustavima pomoći u vožnji, u dobrim ste rukama na svim svojim putovanjima. Sve potrebno sadržano u akcijskom paketu po cijeni od 24.799 eura bez PDV-a s motorom 2.0 TDI od 102 KS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 12:22