ZABAVNI UPDATE

Mislili smo da smo sve vidjeli: Tesla dodala značajku daljinskog zvuka ‘puštanja vjetrova‘

Aplikacija će sada omogućiti korisnicima da daljinski koriste neugodan zvuk i funkciju boomboxa, kao i pregled unutarnje kamere

Tesla Model X

 Tesla

Tesla je nedavno izdao verziju 4.15.0 svoje aplikacije za iOS, a vlasnici mogu očekivati nekoliko zabavnih ažuriranja.. Aplikacija će sada omogućiti korisnicima da daljinski koriste zvuk "puštanja vjetrova" i funkciju boomboxa na svom vozilu, kao i pregled unutarnje kamere i postavljanje temperature za suvozača sa svog pametnog uređaja.

image

Tesla Model X

Tesla

Korisnik Twittera @Tesla_App_iOS prošao je kroz ažuriranja koja je pronašao u kodu za novu verziju i istaknuo najsmislenije promjene. Iako ovo nije iscrpan popis, ovo su promjene koje će korisnici najvjerojatnije primijetiti. Prvo, čini se da će vlasnici Tesle moći daljinski kontrolirati svoju značajku "Boombox". Ova je funkcija omogućila vlasnicima reprodukciju zvukova putem zvučnika.

Tesla je, međutim, bio prisiljen povući ovu funkciju, jer su američki regulatori odlučili da vozila smiju reproducirati samo jedan zvuk kao sustav upozorenja za pješake, što je nagnalo izvršnog direktora Tesle Elona Muska da Nacionalnu upravu za sigurnost prometa nazove "policijom za zabavu".

Međutim, opoziv je bio jednostavno bežično ažuriranje, tako da je sav hardver koji je omogućio Teslinim vanjskim mikrofonima da reproduciraju zvuk koji god vozač želi. Tesla je stoga možda odlučila dopustiti vlasnicima da potencijalno koriste svoju Teslu kao razrađeni Bluetooth zvučnik dok je parkirana i upravljaju njome svojim telefonom.

Slično tome, ažuriranje Tesline aplikacije također će omogućiti korisnicima korištenje istih zvučnika za reprodukciju zvuka "puštanja vjetrova" na daljinu. Nadalje, vlasnici bi uskoro mogli daljinski pogledati unutrašnjost svog vozila, budući da je opcija "View interior camera" dodana softveru aplikacije. Korisnici navode da ga još nisu vidjeli, ali bi dodatak mogao omogućiti vlasnicima da provjere stanje svog vozila ili svojih putnika, čak i kada nisu u njemu.

image

Tesla Model Y

Tesla

Dodatno, vlasnici bi uskoro mogli kontrolirati "co-pilot" klimu, dopuštajući vozaču da postavi temperaturu za svoju stranu vozila i za suvozača. Ažuriranje također može ponuditi informacije o tome zašto je brzina punjenja spora, ako jest, i može pružiti informacije o promjenama energetskih stranica, ažuriranjima vezanim uz adrese, analizi dometa i više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:59