HIPERAUTOMOBILI

Mi imamo Neveru, a Slovenci Tusheka TS900: Pogledajte ovaj hibridni bolid od 1351 KS!

Iako je tvrtka još uvijek tiha, kažu da je E-Direct Drive pogon "električni pogon s najvećom gustoćom snage na svijetu"

Tushek TS900

 Tushek

Tushek TS900 Apex službeno će biti predstavljen 21. travnja, a riječ je o slovenskom najlakšem hibridnom hiperautomobilu na Zemlji. U planu je samo 36 primjeraka TS900 Apexa, te 12 TS900 RacerPro izdanja.

image

Tushek TS900

Tushek

Potonji će biti samo varijanta za stazu, s omjerom snage i težine od 1,13 KS na 1 kilogram, dok će Apex imati omjer od jedne metričke konjske snage prema jednom kilogramu. Iako je tvrtka još uvijek tiha što se tiče nekih pojedinosti, kažu da je E-Direct Drive pogon "električni pogon s najvećom gustoćom snage na svijetu". Opremljen je parom elektromotora koji postižu brojku od 1351 KS uz pomoć 4,2-litrenog V8.

image

Tushek TS900

Tushek

„Kao tvrtka i brend koji je usredotočen na savršenstvo, stalno uvodimo inovacije kako bismo osigurali da naši kupci dobiju ono što plaćaju na cesti i stazi“, rekao je glavni komercijalni direktor Tusheka, Dragos Gheorghiu. "Kupnja Tusheka više je od jedinstvenog iskustva, to je nešto što ćete pamtiti do kraja života, a željeli smo pričekati dok se inženjering automobila ne završi kako bismo osigurali da vlasnici točno znaju u što ulažu," dodao je.

image

Tushek TS900

Tushek

TS900 Apex svakako ima izgled superautomobila pa će biti zanimljivo vidjeti kako će ga usvojiti oni koji si to mogu priuštiti. Kada svi vaši prijatelji imaju mainstream superautomobile, ovo bi mogao biti super način da se istaknete.

image

Tushek TS900

Tushek

Kao što smo naveli, globalna premijera održat će se na prvom inauguracijskom Salon Priveu u Londonu 21. travnja, i završit će 23. travnja. Tushek je samo jedan od mnogih proizvođača koji će prisustvovati sajmu, uključujući Ferrari, Lamborghini, Porsche i Rolls-Royce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:52