AKTUALNO

Mercedes A-Klasa dobila facelift: Ovo je možda posljednja generacija kompaktnog modela

Vanjske promjene na A-Klasi su minimalne. Doista, možda ćete trebati povećalo da primijetite izmjene

2023. Mercedes A-Klasa

 Mercedes-Benz

Mercedes-Benz A-klasa upravo je dobila facelift i to bi mogala biti posljednja iteracija kompaktnog modela. Vanjske promjene na A-Klasi su minimalne.

Doista, možda ćete trebati povećalo da primijetite izmjene.

image

2023. Mercedes A-Klasa

Mercedes-Benz

One uključuju osvježenu rešetku hladnjaka sa zvjezdastim uzorkom, nova prednja svjetla koja mogu biti opremljena LED diodama, četiri nova dizajna naplataka, standardna LED stražnja svjetla i novi stražnji difuzor.

Preinake napravljene u kabini A-klase jednako su malene, ali će ih kupci sigurno cijeniti.

image

2023. Mercedes A-Klasa

Mercedes-Benz

7-inčni digitalna instrument tabla i 10,25-inčni infotainment zaslon dolaze standardno, ali dvostruki 10,25-inčni zasloni dostupni su kao opcija.

Tu je i novi volan s ravnim dnom, pojednostavljena središnja konzola bez okretnog regulatora za MBUX sustav i otvori za zrak inspirirani turbinom.

image

2023. Mercedes A-Klasa

Mercedes-Benz

Mercedes je također napravio promjene u standardnim komponentama različitih nivoa opreme u ponudi. Na primjer, početni modeli standardno dolaze s trodimenzionalno utisnutim ARTICO presvlakama, dok je kabina Progressive opreme dostupna u crnoj, bež i novoj sivoj boji.

image

2023. Mercedes A-Klasa

Mercedes-Benz

Novi ukrasi u izgledu tamnih karbonskih vlakana također krase ploču s instrumentima i ploče vrata, dok modeli AMG Line imaju svijetle ukrase od brušenog aluminija i crvene kontrastne šavove.

Razne nove značajke također dolaze standardno u cijeloj ponudi A-klase. Na primjer, početni model opremljen je kamerom za vožnju unatrag, USB paketom i upravljačem obloženim Nappa kožom.

image

2023. Mercedes A-Klasa

Mercedes-Benz

Progressive opreme standardno dobiva LED prednja svjetla, lumbalnu potporu, paket za parkiranje i Mirror Package. Mercedes-Benz je također spojio funkcionalne značajke koje se često naručuju zajedno kako bi se pojednostavio proces personalizacije. Ažurirani MBUX sustav A-klase također je napredniji nego ikad prije i sada uključuje senzor otiska prsta, dodatni USB-C priključak i poboljšanja glasovnog asistenta Hey Mercedes.

image

2023. Mercedes A-Klasa

Mercedes-Benz

Paket pomoći vozaču također je poboljšan, dok novi paket za parkiranje podržava uzdužno parkiranje i panoramski pogled od 360 stupnjeva.

Mercedes-Benz je također ažurirao sve benzinske modele koji nisu AMG s 48-voltnim blagim hibridnim sustavima.

image

2023. Mercedes A-Klasa

Mercedes-Benz

Automobil će se nuditi u izvedbi A 250 e hatch i limuzina, kao i u oblicima A 180, A 200, A 220 4Matic, A 250 4Matic, A 180d, A 200 d i A 220d. I dalje na vrhu ponude su modeli Mercedes-AMG A 35 i A 45 S.

Oni dobivaju uglavnom ista vizualna poboljšanja kao i niži modeli, a A 35 je opremljen 48-voltnim blagim hibridnim sustavom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:59