i dalje partneri

Mate Rimac demantirao priču da Hyundai prekida suradnju s Rimac Automobilima: ‘To je laž!‘

U prenesenom citatu iz njemačke auto publikacije stoji kako Hyundai negira takva nagađanja te da se suradnja nastavlja

Mate Rimac

 Profimedia

Osnivač Rimac Automobila i šef kompanije Bugatti-Rimac, Mate Rimac na svom Facebook profilu se oglasio i komentirao nedavni članak na Automotive News Europe gdje se špekulira o tome izlazi li Hyundai iz posla s Rimac Automobilima te navodi razloge zbog kojih su Korejci navodno odlučili prekinuti suradnju.

U postu je Rimac objavio i članak iz njemačkog izdanja Auto Motor und Sporta gdje iz Hyundaija demantiraju tu informaciju o prekidu suradnje.

U njegovom postu stoji: "Hyundai je komentirao članak o lažnim vijestima koje govore da Rimac i Hyundai završavaju suradnju zbog suradnje Rimca s Porscheom. I Hyundai i Rimac su rekli da to nije istina. No mediji i dalje pišu o tome. To govori više o medijima više od ičeg drugog."

U prenesenom citatu iz njemačke auto publikacije stoji kako Hyundai negira takva nagađanja i kako Hyundai i Kia nastavljaju ulagati u Rimac grupu te potvrđuju kako se nekoliko partnerskih projekata trenutno odvija na visokoj razini.

"Obje strane prepoznaju vrijednost ovog strateškog partnerstva i žele surađivati u budućnosti. Rimac je potvrdio i da obje tvrtke trenutno razgovaraju o daljnjim budućim projektima", stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:45