legalno jurcanje

Maknuli ih s ceste i dali im na korištenje trkaću stazu: ‘Ovo je san svakog mladog vozača‘

Utrka ubrzanja ograničena je samo na učenike srednje škole i oni mogu na utrku dovesti automobil koji god žele

Edgewater Sports Park, utrka ubrzanja

 Facebook Screenshot

Ljudi s trkaće staze Edgewater Sports Park smještene na periferiji Cincinnatija u državi Ohio (SAD), osmislili su kako prevenirati da tinejdžeri, mladi vozači ne stradavaju u jurnjavama na ulicama. Poznato im je da će mladi željeti istraživati granice performansi svojih automobila čim dobiju vozačku dozvolu, pa su tome doskočili zanimljivom ponudom.

Kako bi njihovu vožnju učinili sigurnom, Edgewater je doveo razred jedne lokalne srednje škole na drag racing događaj. Utrka ubrzanja ograničena je samo na učenike srednje škole i oni mogu na utrku dovesti gotovo bilo koji automobil. Možemo samo zamisliti da će biti svega, od modificiranih Hondi Civic do Subaru Forestera njihovog oca.

Automobil predstavljen u Edgewaterovoj reklami naizgled je Chevrolet Impala. Međutim, u tome je ljepota događaja. Tinejdžeri mogu dovesti sve što inače voze i legalno se zabaviti pri velikim brzinama. Ipak, postoji nekoliko pravila za sigurnost. Automobili ne mogu biti brži od 11,60 sekundi na četvrt milje (402 m).

Sve brže od 13,99 sekundi zahtijeva od vozača da nose kacigu Snell 2015 ili noviju, a mogu imati samo cestovne gume. Tinejdžeri se također ne mogu utrkivati ​​svojim automobilima ni na jednom drugom događaju, čak i ako su dovoljno brzi za to.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:22