‘ZEKA‘ NA TWITTERU

‘Koristite svoje žmigavce‘: BMW se sa svojim vozačima kratko i jasno našalio na Twitteru

Proizvođač automobila, koji je u prošlosti bio poznat po svom humoru, odlučio je podsjetiti vozače da "koriste svoje žmigavce"

BMW Serija 3 F30

 YouTube Screenshot

Automobilska zajednica je ogromna, i očigledno, postoji mnogo stereotipa o vozačima pojedinih marki. Vozačima BMW-a pripisuje se da ne koriste žmigavce u prometu. BMW USA se odlučio našaliti na svoj račun na Twitteru, objavivši važnu napomenu svojim vozačima.

Proizvođač automobila, koji je u prošlosti bio poznat po svom humoru, odlučio je podsjetiti vozače da "koriste svoje žmigavce". Čini se da ni BMW-ovi sljedbenici nisu izgubili humor, s obzirom na to da je objava dobila 13.9 tisuća "lajkova".

Bilo je tu svakakvih komentara; @NicholasCope20 je napisao: "ne trebaju nam, vozimo BMW-e", dok je @pconnelly1970 odgovorio: "ovo nije rekao niti jedan vozač BMW-a ikad". U međuvremenu, korisnik @DaveBanks73 je upitao: "BMW ima ugrađene žmigavce? Je li to tvornička opcija?".

Ovo nije prvi put da se BMW zabavljao u javnosti. Marka je poznata po svojoj razigranoj zafrkanciji s konkurentom Audijem, s kojim je u prošlosti razmjenjivala bodljikave primjedbe na društvenim mrežama i jumbo plakatima.

image

BMW i Audi, konkurentno oglašavanje, Santa Monica

YouTube Screenshot

U međuvremenu, za sve vlasnike BMW-a koje je ovaj tweet zbunio, žmigavcima se upravlja pomoću pologe na lijevoj strani upravljača. Sve o tome možete saznati u videu ispod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 23:12