NJEMU JE LIJEP

Kič prerada godine! Ovaj pola milijuna kuna vrijedan Mercedes E-klasa Coupe zaslužuje tu titulu

Vlasnik ga je opremio raznim modifikacijama koje ne samo da uništavaju njegov dizajn, već očito utječu na njegovu vrijednost

Mercedes-Benz E400 4Matic Coupe

 Reddit Screenshot

Kroz godine, vidjeli smo mnoge tuning-projekte koji uključuje jeftine i neukusne "nadogradnje". Često je riječ o jeftinim automobilima, za razliku od ovog Mercedesa E400 4Matic Coupea.

Cijene za E400 4Matic Coupe počinje od 60.000 eura (445.000 kuna), stoga biste pomislili da vlasnici nisu skloni petljati s njegovim stilom. To očito nije slučaj kod ovog primjerka jer ga je vlasnik opremio raznim modifikacijama koje ne samo da uništavaju njegov dizajn, već očito utječu na njegovu prodajnu vrijednost.

E400 Coupe je nedavno snimljen na jednom parkiralištu i podijeljen na Redditu. Prvo što će vam privući pažnju je stražnji kraj gdje se nalazi veliko fiksno stražnje krilo koje bi najbolje odgovaralo Hondi Civic s početka 2000-ih. Vrata prtljažnika također su ukrašena mnoštvom kromiranih detalja, u kombinaciji s jarko crvenim akcentima.

image

Mercedes-Benz E400 4Matic Coupe

Reddit Screenshot

Ostale modifikacije uključuju odvažni difuzor upotpunjen plavim i crvenim detaljima. Čudna tema nastavlja se duž suvozačeve strane automobila gdje možemo vidjeti crveni poklopac rezervoara s natpisom "Autobot", proširene lukove prednjih i stražnjih kotača završene kromom, crvene naljepnice s vatrom i vrlo domoljubnu naljepnicu na gornjem dijelu vrata.

Nažalost, nismo uspjeli pronaći nijednu fotografiju prednjeg dijela automobila, iako sumnjamo da je on išta bolji od stražnjeg dijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:54