KORISTAN TRIK

Htjeli ste natočiti gorivo, ali vam se zaglavio poklopac? Jednostavno rješenje skriveno je u prtljažniku

Umjesto nasilnog otvaranja poklopca, rješenje potražite ispod tapecirane bočne površine u prtljažniku
 dongcheshijie/ TikTok/ screenshot

U moru beskorisnih trikova koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama, ponekad se pojave i oni vrijedni pažnje. Jedan od njih je trik kako riješiti problem kada vam se zaglavi poklopac spremnika goriva.

Umjesto otvaranja ‘na silu‘ raznoraznim predmetima, jednostavno rješenje nalazi se u prtljažniku. Iako to rješenje nema svaki automobil, velika je vjerojatnost da upravo vaš limeni ljubimac ima tu opciju.

Naime, u prtljažniku, na strani gdje se nalazi spremnik goriva, nalazi se mala polugica ili ‘sajla‘ pomoću koje možete ‘ručno‘ otvoriti poklopac rezervoara.

@dongcheshijie Have you ever encountered a situation where the fuel tank cap cannot be opened?#driving #tips #howto #manual #skills #car ♬ 原聲 - 懂车师姐

Druga alternativa je da tankim predmetom kroz otvor poklopca pokušate ručno pomaknuti polugicu i na taj način ‘osloboditi poklopac‘.

Ako vam poklopac spremnika goriva često ‘odbija poslušnost‘, rješenje potražite u prtljažniku ili pokušajte ručno pomaknuti polugicu. U svakom slučaju, napravite to i provjerite kada vam je prilika, a ne kada vas situacija natjera na traženje rješenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 16:39