JASNO KAO DAN

Greškom razotkrili Batmobile iz filma ‘The Batman‘: Fotografije igračke procurile u javnost

Sada, otprilike dva tjedna prije nego što film stigne u kina, možemo jasno vidjeti kako će automobil izgledati

Maketa Batmobilea

 CK-modelcars

Batman s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi jedan je od najiščekivanijih filmova 2022., ali mi entuzijasti fokusirani smo samo na jednu stvar – novi Batmobile koji izgleda kao 'muscle' automobil. Sada, otprilike dva tjedna prije nego što film stigne u kina, možemo jasno vidjeti kako će automobil izgledati.

image

Maketa Batmobilea

CK-modelcars

Vidjeli smo već najavu u kojoj se našao i Batmobile, i već dugo znamo da će novi automobil 'Viteza tame' izgledati kao 'muscle' automobil s divovskim motorom koji visi sa stražnje strane. Ovaj model u mjerilu 1:18 kompanije Jada Toys pojavio se na njemačkoj web stranici CK-modelcars i može se naručiti po cijeni od 475 kuna.

image

Maketa Batmobilea

CK-modelcars

Model potvrđuje ono što smo mislili, ali u najavi nismo mogli jasno vidjeti. Naime, tu se neki masivni turbopunjači koji napajaju motor Batmobilea. Tu je i mnogo zanimljivih cijevi koji sežu prema stražnjem dijelu motora. Igračka prikazuje neku vrstu mlaznog motora, no kako bismo to potvrdili, morat ćemo pričekati film.

image

Maketa Batmobilea

CK-modelcars

Također možemo vidjeti kako se prednji poklopac nalazi na šarkama na preklop i može se okretati prema naprijed. Možda to upućuje na neku vrstu tehnologije koju će Batman koristiti u tom dijelu automobila. Ova mala igračka je iznenađujuće detaljna i uključuje kavez, kao i cijeli interijer. Unutra vidimo ručicu mjenjača i da je instrumentalnu ploču okrenutu pod velikim kutom prema vozaču.

image

Maketa Batmobilea

CK-modelcars

Vani rade sva svjetla sprijeda i straga. Ako nas pitate, riječ je o Dodge Chargeru iz 1969. godine. Čak i hauba svijetli jarkim žutim svjetlima smještenim tik ispod poklopca motora. Srećom, trebamo pričekati samo nekoliko tjedana prije nego što možemo vidjeti pravi automobil na ulicama Gothama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:09