AKTUALNO

FOTOGALERIJA: ZADAR u znaku BMW-a, stiže 340 novinara

Pogledajte kako je uređen Zadar gdje se održava svjetska prezentacija Gran Tourera
 Foto: CROPIX

Hrvatski dizajner Domagoj Đukec (40), od rujna 2013. odgovoran za vanjski izgled svih modela tvrtke BMW, bio je u središtu zanimanja skupine od tridesetak engleskih i njemačkih novinara prvog dana međunarodne prezentacij e novog BMW serije 2 Gran Tourera u Zadru.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Umjesto u Barceloni, Lisabonu ili Münchenu, ugledni bavarski proizvođač automobila po prvi je put svoj novi model predstavnicima medija, naime, odlučio predstaviti u Hrvatskoj.

Za upravljačem novog monovolumena s prednjim pogonom i sedam sjedala tako će se u razdoblju od 16. do 30. travnja cestama u Zadru i okolici provozati čak 340 novinara iz čitave Europe.

Predstavnici medija stizat će zrakoplovima do zadarske zračne luke u Zemuniku, odakle će testnim automobilima kretati na 138 kilometara dugu rutu cestom što preko Benkovca, Obrovca i Vrsi vodi do baze u Falkensteinerovom hotelu Iadera u Petrčanima.

U večernjim će satima odlaziti u razgledavanje zadarski kulturnih znamenitosti - t rga Pet bunara, Kalelarge, Morskih orgulja i Pozdrava suncu - i potom na večeru u plutajućem paviljonu usidrenom u Jazinama.

Posjet će završavati sutradan 128 kilometara dugom vožnjom uz obalu od Sukošana, Biograda i Pirovca natrag do zračne luke u Zemuniku. Predstavljanje serije 2 Gran Tourera prvo je međunarodno lansiranje za BMW u Hrvatskoj. Prije Bavaraca, međutim, nove modele već su na hrvatskim cestama novinarima predstavljali Chevrolet (Aveo) i Peugeot (308 CC i 3008) u Dubrovniku, Škoda (Fabia) i Suzuki (Jimny) u Splitu, Chevrolet (Camaro) u Zadru, Bentley (Continental GT) u Rovinju...

340 novinara posjetit će Zadar na poziv tvrtke BMW

16 dana traje promocija BMW serije 2 Gran Tourera

54 osobe sudjelovale su u pripremi i realizaciji čitavog projekta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 11:17