PROCURILE FOTOGRAFIJE

FOTO: OVO JE 'NOVO NORMALNO' ZA BMW! Potpuno novi BMW serije 4 osvanuo na internetu prije današnje premijere. 'Bubrezi' su stvarno veliki!

 
 GermansCarForum screenshot

Bavarci nisu napravili dobar posao ako su željeli postići 'wow' efekt s današnjom premijerom potpuno novog BMW-a Serije 4, vrlo važnog modela za njih.

On naime donosi novi stilski potpis po pitanju dizajna toliko karakterističnih 'bubrega', desetljećima najprepoznatljivijeg detalja BMW modela, jer su fotografije i danas procurile na internet.

Nakon što je jučer na internet prvo procurila brošura za kupce s fotkama nove Četvorke (G22), sada ga na fotografijama koje su osvanule na GermanCarForumu jasno je da je ovo definitivno novi stilski potpis prednjeg kraja kod BMW coupe modela.

Fotografije nisu najbolje rezolucije, riječ je o screenshotovima sa službenog videa, ali otkrivaju sve.

Ipak, kasnije poslijepodne BMW će službeno predstaviti novu Seriju 4 pa vas pozivamo da budete s nama jer donosimo cjelovitu priču s kompletom oficijalnih podataka, fotografija i videa novog modela.

Mišljenja o novom BMW pristupu dizajna "bubrega" su dvojaka zato nam odgovorite na pitanje iz ankete jesu li vama "sjeli"!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:21