AKTUALNO

FOTO: OVO JE NOVA HYUNDAI SONATA, nikad atraktivnija kao četverovratni coupe cilja na kupce VW Arteona!

 

Hyundai je pokazao prve fotografije potpuno novog modela Sonata neposredno prije svjetske premijere koja će biti održana 19. travnja na Salonu automobila u New Yorku. Prema viđenom, osma generacija Sonate više ne želi biti dosadna svakodnevna limuzina već trendi sportska coupe-limuzine prema novoj filozofiji marke "Sensuous Sportiness" predstavljenoj na prošlogodišnjem konceptu Le Fil Rouge.

Hyundai

Na konceptima poput Hyundaija HDC-2 već smo vidjeli skrivena LED dnevna svjetla koja se protežu preko poklopca motora što djeluje atraktivno, a po pitanju mjera novi je model duži za 45 mm, krov je niži za 30 mm, a karoserija je šira za 25 mm, što pridonosi sportskom dojmu.

Hyundai

U unutrašnjosti vlada premium ambijent, sjajni materijali i izrada te atraktivno oblikovanje. Središnji digitalni zaslon osjetljiv na dodir smješten povezan je s instrumentima kokpita, dok je standardna ručica mjenjača zamijenjena komandama s prekidačima.

Hyundai

Na koncu, digitalni ključ poveziv s pametnim telefonom zamijenit će standardni ključ, a vlasnici će moći preuzeti aplikaciju za smartphone i upotrijebiti digitalni za otključavanje, zaključavanje, pokretanje vozila te puno drugih funkcija. Nema sumnje da se novi Hyundai po svemu namjerio na VW Arteon...

Hyundai

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:36