ISTUP TALIJANA

Ferrari: ‘Ovo je istina o tome jesmo li na crnu listu stavili Kim Kardashian i Justina Biebera‘

Razlozi koji se obično navode za takve zabrane je nedostatak poštovanja prema automobilima s propetim konjićem

Justin Bieber

 

 

 

 

 

 Web Screenshot

Većina brendova voli imati slavne kupce s velikim imenima. Fotografiranje ovih javnih osoba s proizvodom tvrtke može učiniti velike stvari za prodaju i ugled brenda.

Međutim, Ferrari je malo pronicljiv u pogledu toga kako se njegovi proizvodi vide i percipiraju. To je dovelo do glasina da je talijanski proizvođač superautomobila na svoju "crnu listu" stavio Kim Kardashian i Justin Biebera. Ipak, istina je mnogo složenija...

image

Kim Kardashian

Web Screenshot

S vremena na vrijeme, razne mediji objavesu "popise" poznatih osoba kojima je Ferrari zabranio kupnju svojih vozila. Jedan nedavni takav popis koji je podijelio Zyri naveo je imena poput Floyda Mayweathera i 50 Centa, kao i Kim Kardashian te Justin Biebera.

Razlozi koji se obično navode za takve zabrane je uočeni nedostatak poštovanja prema finim automobilima talijanskog podrijetla.

To podrazumijeva teške estetske modifikacije koje se navodno protive željama tvrtke. Uostalom, u to je lako i povjerovati, jer je DJ Deadmau5 dobio zabranu svog transformacije svog Ferrarija u "Purrari" s temom Nyan Cata. Osim modifikacije, loša vožnja ili loše predstavljanje vozila u javnosti često je način da se izgubi Ferrarijeva naklonost.

image

Deadmau5 i 'Purrari'

The Verge

Međutim, u razgovoru sa španjolskim časopisom Marca, talijanski proizvođač automobila razjasnio je istinu o situaciji.

Tvrtka nije na crnu listu stavila navedene pojedince. "Justin Bieber, Kim Kardashian ili gotovo bilo tko drugi s popisa može sutra otići u Ferrarijevo zastupništvo i nešto izabrati".

Zapravo, čak i da je talijanski proizvođač htio staviti ove slavne osobe na svoju crnu listu, to bi bilo neizmjerno teško.

Automobili bi se jednostavno mogli kupiti putem neke druge osobe ili na tržištu rabljenih vozila, kaže Ferrari. Neki automobili, poput La Ferrarija ili Enza prije njega, uvijek su se proizvodili u ograničenim količinama, a prva opcija je uvijek bila davana odabranim kupcima.

"Ferrari zadržava pravo odlučivanja o posebnim izdanjima", rekao je brend u izjavi za Marcu, ističući svoj oprezan odnos prema ovim modelima. Iako se ljudi poput Kardashiana i Biebera možda neće dočepati najboljeg, najekskluzivnijeg Ferrarija, uvijek mogu odabrati neki model serijske proizvodnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:17