TO JE ŽIVOT...

Drive-in kino i restoran: Zabava za dokone koji imaju vremena dok im se auti pune strujom

Prvotni plan bio je izgraditi zalogajnicu u obalnom gradu Santa Monica, ali je potom planove preselio u Hollywood

Tesla Supercharger

 

 

 

 

 

 Profimedia

Tesla je navodno podnijela planove za Supercharger punionicu s 29 mjesta i restoranom te drive-in kinom u Hollywoodu u Los Angelesu. Lokacija je 7001 Santa Monica Boulevard na raskrižju Orange Drivea.

image

Lokacija Teslinog projekta

Web Screenshot

Prvotni plan bio je izgraditi zalogajnicu u obalnom gradu Santa Monica, ali je potom planove preselio u Hollywood. Santa Monica dobila je Supercharger lokaciju, iako bez restorana i drugih zabavnih usluga.

image

Teslin projekt

Web Screenshot

Na novoj lokaciji trenutno se nalazi pizzeria Shakey's Pizza, koja bi se trebala rušiti kako bi se izgradila nova zalogajnica na jedan kat na njenom mjestu.

Imanje već ima veliko parkiralište, iako bi bilo potrebno preurediti parcelu kako bi se dodali punjači. U prizemlju će biti kuhinja, šank sa stolicama, nekoliko separea i vanjski šank oko ruba zgrade. Na gornjem katu Tesla planira izgraditi nekoliko stolova, dva reda sjedala u kazališnom stilu i stajaći šank.

image

Lokacija Teslinog projekta

Web Screenshot

Sva mjeta gledat će na parkiralište s 29 punjača i 34 mjesta. Posljednjih pet imat će punjače za punjenje pri nižoj brzini, a parkiralište će također dobiti dva kino-ekrana gdje će se prikazivati kratki sadržaji koji traju oko 30 minuta - onoliko koliko vam je potrebno za obrok i punjenje vašeg automobila.

image

Lokacija Teslinog projekta

Web Screenshot

Tesla od Los Angelesa traži da joj omogući rad 24 sata na dan, uključujući i restoran. Međutim, kino možda neće raditi cijelu noć, jer Tesla od grada za njega nije tražila promjenu ograničenja rada.

Tesla je i u Santa Monici tražila dozvole za ovaj projekt, pa bi se planovi mogli ponovno promijeniti, pogotovo ako grad odbije neke Tesline zahtjeve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:21