AKTUALNO

Cupra kao sportski brend Seata obilježava službeni samostalni start prodaje i u Hrvatskoj

Otvorena je ovlaštena mreža Cupra trgovaca u Hrvatskoj te očetak rada službene web stranice www.cupraofficial.hr
Cupra Formentor
 Cupra

Seat je pokrenuo sportski podmarku još 2018. godine i nazvao je Cupra prema dosadašnjim najsnažnijim izvedbama Seat modela. Proces potpunog izdvajanja i samostalnog nastupa na tržištu dovršen je tijekom ove godine. Sada od 1. studenog marka Cupra obilježava svoj službeni samostalni početak i na tržištu Hrvatske.

Tako će od sada Cupra modeli koja u automobilskom svijetu predstavlja sofisticiranost, performanse, moderan dizajn i drugačiji pristup vožnji, biti dostupni i za sve potencijalne kupce u Hrvatskoj. Dva momenta koja obilježavaju samostalni početak rada Cuore u Hrvatskoj su otvaranje ovlaštene prodajne mreže i pokretanje moderne web stranice.

Upravo lansirana web adresa www.cupraofficial.hr jedan je od glavnih kanala na kojem svi potencijalni kupci mogu saznati puno više detalja o samom brandu, modelima i trgovačko-servisnoj mreži.

A za sve detalje, ponude i informacije o Cupra modelima u Hrvatskoj, na raspolaganju stoje i tri ovlaštena Cupra trgovca: Porsche Inter Auto Jankomir u Zagrebu, Porsche Inter Auto Rijeka u, Rijeci te AC Kotromanović u Osijeku.

Najvažniji trenutak za marku Cupra u ovoj godini svakako je lansiranje sportskog crossover modela Formentor čiji se dolazak u Hrvatsku očekuje krajem studenog.

Formentor je prvi model u povijesti ekskluzivno dizajniran i proizveden samo kao Cupra model, a koji je već izazvao veliki interes i pozitivne komentare javnosti. Uskoro će biti predstavljeni i detalji opreme i cijene u ponudi za hrvatsko tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:56