PRODAJNI HIT

Čini se da se kupcima sviđa ideja električnog Hummera: GMC primio više od 90.000 rezervacija

Većina tih rezervacija zapravo su već narudžbe. Direktor GMC-a je otkrio da je više od 90 posto kupaca zapravo naručilo automobil

2024. GMC Hummer EV

 GMC

Dok je razgovarao s Autoblogom na tekućem Sajmu automobila u Detroitu, GMC-ov direktor marketinga Rich Latek otkrio je da broj rezervacija za Hummer EV raste svakog kvartala. To je prilično impresivno, osobito zbog činjenice da rezervacije postupno opadaju nakon što je vozilo predstavljeno.

image

2024. GMC Hummer EV

GMC

Većina tih rezervacija zapravo su već narudžbe. Latek je otkrio da je više od 90 posto kupaca zapravo naručilo automobil, dodajući da su mnoge od tih narudžbe modela više opreme. Međutim, mnogi od onih s rezervacijom morat će dugo čekati da preuzmu Hummer.

image

2024. GMC Hummer EV

GMC

U srpnju je potvrđeno da je proizvođač automobila imao više od 77.000 narudžbi za EV, ali da je u to vrijeme proizvodio samo desetak jedinica svaki dan. Glasnogovornik GMC-a rekao je da nema razloga za zabrinutost jer modeli koji se trenutno proizvode koriste baterije LG Energy Solutiona i da će do kraja ljeta Hummer početi koristiti ćelije proizvedene u pogonu u Ohiju koji su osnovali GM.

"Naša sposobnost da zadovoljimo tu potražnju samo će se poboljšati kako uvedemo vertikalnu integraciju proizvodnje baterijskih ćelija", rekao je glasnogovornik. "Možete očekivati ​​da će stotine isporuka porasti na tisuće kasnije ove godine".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 12:44