AKTUALNO

Bugatti je u SAD-u ‘nagovorio‘ nekoga da kupi njihov biljarski stol od 300.000 dolara!

Biljarski stol razvijen je u suradnji sa stručnjacima za kompozite IXO i izgleda jednako ‘veličanstveno‘ kao i Bugattijevi automobili
Bugatti biljarski stol
 Bugatti

Ove godine Bugatti je u svoju kolekciju Lifestyle dodao biljarski stol koji košta više nego cijele obiteljske kuće. Međutim, možemo se kladiti da je kuća neimenovanog pojedinca koji je kupio biljarski stol košta mnogo više od 296.000 američkih dolara (1,9 milijuna kuna).

image
Bugatti biljarski stol
Bugatti

Biljarski stol razvijen je u suradnji sa španjolskim stručnjacima za kompozite IXO. Koristi okvir od aluminija i titana, a sve je završeno u kombinaciji aluminija i karbonskih vlakana. Zapravo, biljarski stol izgleda jednako ‘veličanstveno‘ kao i Bugattijevi automobili.

image
Bugatti biljarski stol
Bugatti

Strane ladica izrađene su CNC strojem, od brušenog i eloksiranog aluminija. Rupe za kugle koriste nehrđajući čelik obložen kožom, a sve je pričvršćeno vijcima od titana kako ne bi došlo do korozije.

image
Bugatti biljarski stol
Bugatti

Biljarski stol završen je nizom dodataka izrađenih od karbonskih vlakana, a tu je i LED stropno osvjetljenje koje se može prigušiti. Štapovi dolaze uz stalak za njihovo spremanje, a 13-inčni digitalni zaslon pomoći će u praćenju rezultata. Čak je i kutija za kredu izrađena od eloksiranog aluminija. Paket uključuje i kovčeg za Araminth Tournament Pro kugle i USB koji sadrži fotografije i videozapise o konstrukciji stola.

image
Bugatti biljarski stol
Bugatti

Kao što smo naveli, cijena stola iznosi gotovo 300.000 američkih dolara (1,9 milijuna kuna), te će samo 30 primjeraka biti izrađeno, od kojih će svaki doći s numeriranom pločicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 09:22