Stručnjaci za gume

Bez kvalitetnih pneumatika ne pomaže niti napredna sigurnosna elektronika

Gumiimpex-GRP na jednom mjestu nudi vulkanizerske usluge, hotel za gume, ali i nove pneumatike za osobna, teretna, 4x4 vozila...

Vulkanizerska stanica

 GUMI IMPEX/

Već je odavno stiglo proljeće, a vi se još uvijek vozite za zimskim gumama. I to starijim od 10 godina, upitne kvalitete i još upitnijeg nastupa. Put kočenja, primjećujete, osjetno je duži nego li je to bio slučaj prije koju godinu, kao i buka...

Zvuči poznato? Mnogima sigurno da, jer vozači često zanemaruju godinu proizvodnje i opće stanje guma, koliko god bilo poznato da je riječ o najvažnijem dijelu auta kad je riječ o sigurnosti. Čak niti napredna sigurnosna elektronika ne može pomoći bez dobrog kontakta s podlogom, kojega, pak, osiguravaju isključivo kvalitetni pneumatici.

image

Vulkanizerska stanica

GUMI IMPEX/

Jedna od provjerenih adresa na kojima vozači mogu saznati sve bitne informacije o gumama, a usput po potrebi obaviti i kupnju, popravak ili zamjenu pneumatika, svakako je Gumiimpex-GRP. S obzirom na to da ova tvrtka u posluje još od 1970., sasvim sigurno su dobra adresa za savjet i preporuku što, kada i kako učiniti s pneumaticima.

Pritom baš sve potrebne vulkanizerske zahvate možete obaviti na licu mjesta, što također olakšava život i štedi vrijeme. Gumiimpex-GRP, naime, nudi sve vrste vulkanizerskih usluga - demontažu i montažu guma s balansiranjem kotača, provjeru tlaka u svim pneumaticima, popravke manjih oštećenja guma...

image

Vulkanizerska stanica

GUMI IMPEX/

U njihovim vulkanizerskim servisima vozači mogu gume i ostaviti na uslužnom čuvanju ili ih predati na besplatno zbrinjavanje ako su dotrajale, napuniti gume smjesom dušika i plemenitih plinova čime se produžuje vijek trajanja guma, zadržava stalan tlak i prigušuje šum, pa čak i usput oprati vozilo u ondje smještenim praonicama.

image

Vulkanizerska stanica

GUMI IMPEX/

Nije drama niti ako se pokaže da su potrebne nove gume. Gumiimpex-GRP je vodeći distributer automobilskih guma širokog programa primjene (gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve) najjačih robnih marki kao što su Goodyear, Dunlop, Michelin, Bridgestone, Hankook, Continental, Pirelli..., pa nije problem izabrati dimenzijom i cijenom prihvatljivo rješenje.

image

Vulkanizerska stanica

GUMI IMPEX/

Prostrana skladišta za putnički i teretni program, na samoj lokaciji vulkanizerskih servisa, logistička je podrška te omogućuje kvalitetnu i brzu uslugu za sve kupce auto guma, gumeno tehničkih proizvoda i obnove teretnih guma. O koliko se bogatoj ponudi ljetnih, zimskih i cjelogodišnjih pneumatika tu radi najbolje se vidi prilikom posjeta njihovoj internetskoj stranici www.gumiimpex.com.

image

Vulkanizerska stanica

GUMI IMPEX/

Na izbor se tu nudi 50.000 guma u čak 2000 različitih dimenzija, dostupnih za isporuku u roku od dva do tri dana. Osim same web trgovine tu je moguće naći i vrijedne informacije pomoću kojih vozači mogu saznati što znači pojedina oznaka na gumi, kada je potrebno zamijeniti ljetne sa zimskim gumama, zašto je gume važno balansirati prilikom montaže, kako provjeriti gaznu površinu... Tko želi saznati više o pneumaticima, ima tako gdje otići i saznati sve bitno.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Gumiimpexom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:58