Spektakl u Zagrebu

Auto Benussi održao Underground event: Predstavljena najekskluzivnija garaža u Hrvatskoj

Pokazani su modeli luksuznog segmenta na jednom mjestu kakvi u Hrvatskoj još nisu viđeni, zvijezda Ferrari 296 GTB

Prezentacija luksuznog segmenta vozila tvrtke Auto Benussi

 Marko Todorov/CROPIX

U četvrtak je u najekskluzivnijoj podzemnoj garaži u zemlji održan prvi Auto Benussi Underground event. Još od samog otvorenja salona 2019. godine na Jankomiru, Auto Benussi underground krije iznimne primjerke iz automobilskog svijeta.

Budući da su odnedavno ljestvicu podignuli ulaskom segment luksuznih automobila, sada su odlučili klijentima, prijateljima i partnerima pokazati impozantnu garažu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

image

Prezentacija luksuznog segmenta vozila tvrtke Auto Benussi

Marko Todorov/CROPIX

Auto Benussi još od 2016. godine s brendovima Jaguar i Land Rover radi u premium segmentu, a proširenje priče je iskorak prema luksuznim brendovima poput Aston Martina, Bentleya, Lamborghinija i Ferrarija.

Modele luksuznog segmenta predstavio je direktor tvrtke Auto Benussi, Daniel Benussi, a izloženi automobili bili su praznik za oči svih ljubitelja i kolekcionara luksuznih automobila.

Auto Benussi garaža trenutačno broji preko 30 luksuznih modela, a na fešti su predstavljeni Lotus Omega, Ferrari 296 GTG, Aston Martin DBX 707, Aston Martin DBS, Ferrari 488 Spider, Mercedes GT S-E, Lamborghini Huracan, Range Rover Sport Ultimate Edition, Range Rover, Porsche GT3 Touring i Bentley GT Speed.

image

Prezentacija luksuznog segmenta vozila tvrtke Auto Benussi

Marko Todorov/CROPIX

Auto Benussi tako dosadašnjim, ali i budućim vlasnicima super luksuznih automobila želi biti partner u pretvaranju snova u stvarnost. Jer, posjedovati ovakve automobile znači i pridavati veliku pozornost svakom detalju, izgledu, zvuku motora, mirisu unutrašnjosti, boji...

Osim što su uzvanici imali priliku uživati u tridesetak izloženih automobila, chefovi Matija Bogdan i Matija Pavlić pobrinuli su se očarati nepca svih uzvanika, a posluživao se i Special koktel barmena Filipa Lipnika.

image

Prezentacija luksuznog segmenta vozila tvrtke Auto Benussi

Marko Todorov/CROPIX

Benussi je otkrio i plan vezan uz novi, dodatni smjer poslovanja: u bliskoj budućnosti planira organizirati klub vlasnika luksuznih automobila. To uključuje brigu o automobilu, od održavanja do garažiranja, a iduće godine u planu je i otvorenje posebnog prodajnog centra posvećenog isključivo luksuznim automobilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 06:20